Första advent

/ Permalink / 0
Glad första advent!


Här firade vi in första advent med en våffelfrukost! Mums! Idag står plugg på schemat och eventuellt träffa mitt senaste syskonbarn Vide och fira Elias i efterskott. Tänk att nu är jag moster till fyra systersöner och faster till två brorsdöttrar. Totalt 6 syskonbarn! 6 syskonbarn på 9 år. Herreminje jag börjar bli gammal... 

Helgen v.48

/ bob hund, vecka 48 / Permalink / 0
Imorgon är det första advent! Första advent! Jag kan knappt fatta vad fort tiden går. Jag måste leta fram lite mer ljusstakar, än så länge har jag bara hittat en liten stake. 


Staken ser mer ut som en lysande, ganska fin gran i verkligheten, inte en stolpe med 250 lampor i. 

Helgen v. 48 alltså, den helgen och låten är en klassiker i livet! 

Detta är några år sen nu, jag och Andrea i Växjö på en fest låten till ära.. :) roliga minnen i snyggaste hemgjorda bob hund linnena. 


Ingen rast ingen ro

/ Sverige Quizen, quiz, skola / Permalink / 0
Som jag skrivit tidigare så avlöser redovisningarna varandra och det lär vara så fram till jul. Nu har vi en ganska stor uppgift till måndag och jag som har tagit på mig att jobba på söndag. Men vi vet ju inte så långt i förväg vad vi har till när så det är omöjligt att inte chansa på att man hinner jobba. Nu önskar jag dock att jag inte jobbade så jag verkligen kan sitta hela söndagen också. Jag undrar på riktigt hur jag ska hinna. Men ja, det är bara att kämpa på!

Igår kväll kollade jag som vanligt på Sverige Quizen! Min app laggade, undrar om fler hade det problemet. Ibland är man bara för snabb på fingrarna och trycker fel. Första frågan igår handlade om Bröderna Lejonhjärta och jag tryckte på Mio min Mio. Man blir så irriterad på sig själv. 


Jag kom ju inte sist iallafall. De frågor jag svarade rätt på svarade jag väldigt fort på och det drar ju upp poängen också! :) tänk att komma på plats 25995, jobbigt! 

Till top