Hurra hurra!

/ choklad, chokladpudding, fredag, grädde / Permalink / 0


Alltså, chokladpudding! Min räddare i nöden när jag är godisfri en dag som denna. Jag var så extremt chokladsugen ikväll. Så chokladpudding med grädde fick det bli såhär på kvällskvisten. 


Trevlig kväll hörni! 

Defying Gravity

/ Permalink / 1
Vilken husmor jag är! I förmiddags bakade jag chocolate chip cookies. Dock fattade jag inte att de skulle bli så stora. Hade jag vetat hade jag gjort smetbollarna mindre. Ja och sen så slutade äggklockan att fungera så de var i ugnen lite för länge. Men de blev goda ändå. 
Efter kakorna var klara lagade jag vegetarisk lasagne. Ett stort lass. Min mamma, min bror och mina brorsdöttrar åt också lasagnen. 


I eftermiddags har jag kollat praktikplats och som ni vet, bävats för att ringa runt. Jag ringde ett ställe som jag pratat med tidigare. De kände dock att de inte kunde ta emot praktikanter. Sedan kontaktade jag en annan byrå. Och där verkar det som jag kan få praktik faktiskt! :) Känns ju jätteskönt att eventuellt ha det klart till våren. 

Jag känner mig nöjd med mig själv idag. Jag tog äntligen tag i sånt som är jobbigt! Så himla skönt. 

Sämsta gelishen ever!

/ Permalink / 0
Usch vad sur jag är nu. Först när jag ska göra min gelish och ta på cleansen så får jag för mig att det är litet hål på flaskan som man måste squeeza ut när det egentligen är stort hål så jag häller ju ut hälften av burken i mitt knä. Fan! Och så när jag börjar och ska ta mitt svart/glittriga lack så är den jätteoljig (???) och det blir inte mycket färg fastän den är oanvänd. På vänstra handen blir det ändå okej men högra är sååå fult och rinnit, oljigt och nästan inte svart eller glittrigt alls. Mer grå-ish! Usch vad sur jag blir! Har inte fixat gelish på flera veckor och så blir det så misslyckat! Kan ju inte direkt ta bort det på en gång. Vill i-landsproblem-gråta!  
Till top