Espresso House

/ Permalink / 0
Var ju trevligt! Mysmässigt är ju dock det lokala Hellmans bättre. Och maten. Men jag tänkte på det, tänk om Condecco hade fått komma hit istället. Det är ju så jäkla bra där. Finns i Växjö och Göteborg bland annat vad jag vet. Men jag menar om nu en kedja ska komma hit liksom så hade det varit tipp topp. 
Jag tackar och tar emot den stora koppen cappucino men jag föredrar en liten kopp så som en cappucino ska vara. Detta är ju en latte tänker jag 😂 haha. Ursäkta gnällspiks-Elin. 


Världens bästa fynd

/ Permalink / 0
Jag var inne på blocket för några veckor sedan och hittade pinnstolar.
6 stycken för 750 kronor. När en pinnstol i andra fall kostar typ 350 kr/st. Sjukt bra fynd tycker jag!


Hur snygga? Jag vet inte om jag ska behålla stolarna bruna eller måla dem vita? Förutom de två snyggaste pinnstolarna längst bak i bilden. De ska bli några schyssta pastellfärger. Typ lila och turkos eller något! Vill börja måla nu! 

Det allra bästa var nog också att föredetta ägarna körde stolarna till mig då de bodde på landet :) 

Cykellyse

/ Permalink / 0
För några veckor sedan skulle vi cykla hem till Stina och Daniel för kräftskiva. Jag, Magnus och Karro skulle cykla tillsammans och ingen av oss hade cykellyse till hemfärden på natten. Så Karro var snäll och köpte åt oss alla. Fram och baklyse för 149 kr. Helt okej tänkte jag! Men vilket meck sen! Skitkrångliga att montera och som
Karro uttryckte det: värsta iq-testet! 

Idag kom min pappa hem och han hade varit på biltema och köpt nya cykellysen till sig själv. Fram och baklyse för 49 kr. Och det bästa av allt: så jäkla smidiga att trä på. Och ta av! Alltså, jag måste ha sådana.Ursäkta de usla bilderna. Men sådana ska jag ha! 👍

Till top