Happy happy birthday

/ Permalink / 0
Jaha jag blev något bättre i tisdagskväll men sen under hela min födelsedag igår så mådde jag illa och på kvällen började allt igen. Jag vaknade på badrumsgolvet i natt, jag hade somnat där i nån timme under ett besök. Det låter väl som den bästa födelsedagen ever!? Njä. Jag får fira en annan dag helt enkelt! Jag tycker ändå man ska fira sina födelsedagar, fira det som firas kan. Man skjunker alldeles för snabbt in i nojjor och ledsamheter.

Här är lite bilder från morgonen när Magnus kom in och firade mig lite.
Jag fick en sån fin och välfyld påse från Bönornas. Synd bara att jag mådde dåligt av allt som hade med mat att göra. Så himla typiskt! Haha. Men det var ändå fint att bli lite firad måste jag säga och att få blåsa ut lite ljus! Yeah, turn 27 rock and roll heaven! 


Och så kom det lite extra i brevlådan också, det blir jag så himla glad av! Paketet uppe i vänstra hörnet är dock från mig själv. 


Oh happy day

/ Permalink / 3
Här kommer en hel hop av ironi. Sista dagen som 26-åring has been well spent! Bästa dagen i mitt liv ;) Ironin å sido: vaknade i natt och mådde superilla. Kände mig hård som en sten i hela kroppen och var vaken i flera timmar. På morgonen blev det till att rusa till toan och gårdagens mat kom upp. Matförgiftning eller magsjuka är frågan. Det lutar åt matförgiftning men vi får se om M sjuknar in. Hoppas inte, jag har spenderat hela dagen i badrummet på golvet, framför toan, i duschen och sen även i sovrum och i soffan. Kan inte slappna av då hela kroppen ömmar. Vi får också se hur det blir med diverse födelsedagsfiranden som det ser ut nu. 

Hoppas ni mår bättre än mig hörni!

Kram

Säg omelett

/ Permalink / 1
Jag slängde ihop en omelett till lunch mitt i pluggandet. Jag undrar om jag memorerar rätt saker. Vi har ju fått 96 papper på 7 lektioner #skövlaskogarna. Hur ska jag veta då liksom, det är omöjligt att läsa på alla 96 papper ordentligt. Men jag utgår från mina anteckningar och gör ett memory-spel utav det! 

Vi kommer vara awesome på försäljning nu klassen, I just know it! 


Säg omelett!! 
Till top