Dance like Uma Thurman

/ 5:2, detaljer, inredning, kvarg, massage / Permalink / 0
Har införskaffat lite nytt till hemmet de senaste dagarna. Jag har passat på och reafyndat. Först lite smått och gott från Rusta.


Plädar, klästång, ramar. Ja, ni ser ju! Förhoppningsvis får vi upp lite tavlor på väggarna snart. Ska "bara" välja motiv också. Idag var jag och hämtade ut ett paket från Jotex. Ett överkast är äntligen införskaffat. Det är så jäklarns dyrt med överkast så jag tyckte att 399 kronor för det var ett bra pris.Lite mörka bilder såhär på kvällskvisten, jag kanske kan ta på dagen någon dag framöver.

Imorgon har jag bokat in 30 minuter massage. Jag fick förjävlig huvudvärk igår när jag åt middag med klassen och så kände jag i axeln/nacken på vänster sida att jag har jätteont och att det stålade upp i huvudet. En klasskompis klämde där och konstaterade att jag var hård som en sten. Så jag tänker att det är något jag måste lägga pengar på. Jag hoppas det kan släppa lite då. Den här huvudvärken jag haft den senaste veckan är en bitch. 

Idag kör jag andra fastedagen för veckan. Kvällsmiddag fick bli lite som en frukost. Det var gott! 


Mättande också! Det är ett helt ägg på mackan. 

Hoppas ni har en trevlig kväll! 

Klassfesten

/ Permalink / 0
Hej alla glada! Igår efter skolan blev det middag och galej på rockbaren. En minst sagt rolig kväll! Som alltid! 


Nanne är kung! 

Vi var även några som åt ute på lunchen igår. Mycket gott på Hellmans. Cidern älska var mycket god kan jag ju också förtälja.


Kom hem kl 03 i natt och gick upp halv tio. Jag kunde inte sova mer även om jag var supertrött. Nu har jag legat i sängen några timmar och tittat på facebookbilder. Herre min je, varför har jag lagt upp så mycket bilder? Och så mycket pinsama bilder? När jag tänker efter så älskade alla det. Det skulle komma upp bilder efter varje fest. Folk liksom väntade på det. De senaste åren har jag ju knappt lagt upp något alls. Har jag vuxit upp? Eller har det förändrats? Man vill inte se bilder på allt och alla hela tiden? Jag vet inte, lite kul är det ju att de finns men kanske inte med tanke att alla kan se dem. 

Nu blir det pizza här hemma. :)

I'm fast

/ 5:2, cellprov, diet, fasta, gyn, mat / Permalink / 1
Nej, men jag fastar idag. Av någon outgrundlig anledning kollar jag alltid efter recept eller på matlagningsprogram under de dagar som jag fastar. Är det matabstinensen eller bara självtortyr? Ja, det kan man fråga sig. Men hungrig blir jag iallafall. Idag har jag ätit äggröra med champinjoner, kalkonskivor och ruccola till middag. Äggröran blev lite grå tack vare champinjonerna tror jag. Men gott var det! 


Och precis nyss åt jag ett gudomligt mellanmål nämligen keso, päron och jordgubbar! Slurp sa det bara.Idag fick jag en remiss i brevlådan. Dock inte till ögon som jag hade hoppats utan till att göra cellprov! Jag vill inte. Jag vill på ett sätt, men jag vill inte på ett annat. Förstår ni hur jag menar? Jag har nån slags gynfobi, men jag vill liksom ändå kolla upp det så att jag inte har förändringar. Usch, sist jag gjorde ett sådant prov gjorde det ont. Jätteont! Jag kunde knappt kissa efterråt. Jag längtar redan till det är över. Och det är inte förrän i mars. Bra iallafall att det är gratis! Tack till detta samhälle för att vi får dessa undersökningar gratis. Tack, tack! 

Till top