Klasshumor

/ haha / Permalink / 0
Idag ska jag iväg med några i klassen på workshop med Anderberg Media! Det ska bli superkul! Under tiden bjuder jag på lite humor från en klass grafiska formgivare/informationsproducenter: 


Lite tajt eller?


Terapisession med schnauzern

/ bort, fred, kärlek, med, negativitet, terapi / Permalink / 1
Både M och jag blev otroligt rastlösa ikväll. Jag tror vi båda började tänka på sådant som är ovisst i våra liv. Vi tog en promenad och pratade. Vi hittade ett berg med skyline-utsikt (typ) och jag gav förslaget att kasta snöbollar samtidigt som vi sa "fuck it" åt saker! Haha, jag vet, mycket terapiaktigt av oss. Det blev en lång lista med bland annat:

Fuck:
Ovisshet
Osäkerhet
Otålighet
Krig, både i världen och i själen
(Mest saker på O verkar det som)

Och sen sa vi postiva saker som vi kan fokusera mer på:
Kärlek
Nuet
Oss

Det var en väldigt skön promenad som kändes som att det släppte ut en del.

Jag känner ibland att jag har en del negativitet runt omkring mig, ofta i form av icke ödmjuka personer (det är nog det värsta jag vet), besserwissrar (vilket jag med kan vara ibland dock, jag försöker jobba på det) ja och helt enkelt människor som får en att känna sig liten och som ska verka bättre än allt och alla andra hela tiden, som alltid tycker att deras sätt är det enda sättet som är bra och bäst! bland vet jag inte hur jag ska göra mig av med sånt i mitt liv. Det kan jag verkligen må dåligt över. 

Det är väl något som man får jobba på att bara låta rinna av en...


Där vi stod och kastade fann vi den här lilla terriern eller schnauzern eller vad det nu är. På bild såg det inte ut som det alls dock. Haha!Mysig kväll! 


Cheerleader

/ cookies, familj, kakor, singstar, spel, vänner / Permalink / 0
Jag har spenderat förmiddagen med att baka chocolate chip cookies. De blev supergoda och väldigt stora. Om någon timme kommer två av mina syskon hit med deras familjer. Totalt blir vi 10 personer i vår lilla lägenhet. Hihi. 12 om mamma och pappa kommer också. Big family. 


Ursäkta dålig bild. Men bara för att visa de enorma kakorna. 

Igår blev jag bjuden på indisk middag på stan av Magnus. Det var mycket gott måste jag säga. Jag åt en spenat och färskostgryta med ett underbart naan bröd till. Sedan åkte vi hem och hade singstar-kväll med Cissi som också sov kvar här. Väldsmysigt.
Mitt hår lägger sig så tacksamt just nu. Mest i fina lockar. Eftersom jag inte klippt mig sen i augusti så känns det dock som att det börjar bli dags, även om det inte ser särskilt slitet ut heller. 

Hoppas ni får en fin dag! Ikväll ska vi över på middag hos en kollega till Magnus och hans sambo, som också råkar vara våra grannar :) Stina och Daniel ska dit och vi fick följa med. Ska bli kul, vi ska spela spel! Älskar att spela spel, men är jättedålig förlorare. Haha! 
Till top