Terapisession med schnauzern

/ bort, fred, kärlek, med, negativitet, terapi / Permalink / 1
Både M och jag blev otroligt rastlösa ikväll. Jag tror vi båda började tänka på sådant som är ovisst i våra liv. Vi tog en promenad och pratade. Vi hittade ett berg med skyline-utsikt (typ) och jag gav förslaget att kasta snöbollar samtidigt som vi sa "fuck it" åt saker! Haha, jag vet, mycket terapiaktigt av oss. Det blev en lång lista med bland annat:

Fuck:
Ovisshet
Osäkerhet
Otålighet
Krig, både i världen och i själen
(Mest saker på O verkar det som)

Och sen sa vi postiva saker som vi kan fokusera mer på:
Kärlek
Nuet
Oss

Det var en väldigt skön promenad som kändes som att det släppte ut en del.

Jag känner ibland att jag har en del negativitet runt omkring mig, ofta i form av icke ödmjuka personer (det är nog det värsta jag vet), besserwissrar (vilket jag med kan vara ibland dock, jag försöker jobba på det) ja och helt enkelt människor som får en att känna sig liten och som ska verka bättre än allt och alla andra hela tiden, som alltid tycker att deras sätt är det enda sättet som är bra och bäst! bland vet jag inte hur jag ska göra mig av med sånt i mitt liv. Det kan jag verkligen må dåligt över. 

Det är väl något som man får jobba på att bara låta rinna av en...


Där vi stod och kastade fann vi den här lilla terriern eller schnauzern eller vad det nu är. På bild såg det inte ut som det alls dock. Haha!Mysig kväll! 


#1 - - Jennifer:

Känner exakt samma sak hörru!! Kanske skulle behöva följa med på era promenader och kasta snöbollar med er. Verkar som en skön grej eftersom att jag gärna slänger i väg min mobil istället hehe. Men bara så att du vet så har du alltid mig om du behöver lätta på hjärtat lite då och då. Jag är väldigt bra på att lyssna och har vart med om rätt mycket i mitt liv som kan vara skönt att veta att man inte är ensam om att känna/tycka. Du är en fin människa Elin och är värd det bästa <3

Svar: Tack vad gullig du är! ❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top