Love is sweet

/ Permalink / 0
Här kommer lite bilder från den fina helgen. 


Magnus och jag var ute på Örstigsnäs i lördags i det fina vädret. Vi bara njöt, strosade runt, fikade och pratade om livet. 

Spår i sanden. Har ni sett alla svanar överallt? De är så jäklarns många. Har ni förresten tänkt på "what does the swan say"? För de låter så roligt, tror aldrig jag hört dem låta förut. Idag började vi med försäljning i skolan, det är en del att ta in så nu är jag riktigt trött! Därför lyfter jag på hatten och säger god natt! 

My heartbeat song

/ Permalink / 1
Igår var jag på ögonmottagningen igen. Jag gjorde test där de lyser med lampa i ögonen där de kunde se en viss skillnad (vet inte exakt vad det betyder) på vänster pupill. Sedan gick jag in i ett rum där jag fick kolla in i en apparat och på en prick där jag skulle trycka på en knapp när jag såg flimmer runtom pricken. Där konstaterades att jag hade minskad känslighet (vet inte heller vad det betyder) i båda ögonen men mest i vänster. Sen fotograferade vi ögonen i ett annat rum, sedan fick jag se ögonens nerver. Det var creepy. Allt såg bra ut. Till sist fick jag bedövning i ögonen och hon kollade trycket vilket var jätteobehagligt. Har ni haft bedövning i ögonen någon gång? Sjukt skum känsla. I vilket fall frågade jag om de förstod vad det kunde vara allt det här, men de har ingen aning. Jag ska göra fler tester och sen sa hon att de inte kan utesluta att det kan vara något neurologiskt. Det sa hon väldigt försiktigt, hon ville nog inte att jag skulle bli rädd eller tänka så mycket. Så ja, vi får se. To be continued...

Jag skriver av mig här, jag hoppas ingen tycker det är märkligt. Det är skönt att dokumentera allting själv och det är ju i princip bara vänner och familj som följer min blogg ändå. Endel har jag ju inte kontakt med varje dag men då får de ändå en uppdatering vad som pågår :) 

Efter alla undersökningar fick jag ont i huvudet och blev trött. Magnus och jag mötte upp Sofie, Elias och Vide för lite lunch på Hellmans. Det var mysigt även om jag var trött! Efteråt åkte vi hem och jag la mig och vilade i några timmar. 


Alla sötnosarna.

Idag vet vi inte vad vi ska hitta på i det mulna vädret. Vi är sugna på inlinesåkning. Det kanske det ska bli. Vad ska ni göra? 

Hoppas ni får en fin helg! 

Bortsprungna katter ropar tillbaks

/ citat, hellström, håkan, kärlek / Permalink / 1

Såklart att Sofie förstod vem jag hade ritat i draw something. Och på tal om Håkan så har jag lyssnat på honom hela dagen. Så härligt! 

Nu är praktiken klar för min del, imorgon ska jag äntligen till ögonmottagningen igen och göra fler undersökningar så då kan jag inte åka till praktiken. Jag tar med mig Magnus ifall jag får sådana där droppar där man får enorma pupiller och inte ser så bra efterråt. Behöver kanske en ledsagare då, hehe. Ska ju göra en synfältsundersökning och även fotografera ögonen. Hoppas kunna få svar på vad det är för knäppt. 

Jag hoppas att ni mår bra! Här lämnar jag er med några visdomsord från Einstein. 

Till top