My heartbeat song

/ Permalink / 1
Igår var jag på ögonmottagningen igen. Jag gjorde test där de lyser med lampa i ögonen där de kunde se en viss skillnad (vet inte exakt vad det betyder) på vänster pupill. Sedan gick jag in i ett rum där jag fick kolla in i en apparat och på en prick där jag skulle trycka på en knapp när jag såg flimmer runtom pricken. Där konstaterades att jag hade minskad känslighet (vet inte heller vad det betyder) i båda ögonen men mest i vänster. Sen fotograferade vi ögonen i ett annat rum, sedan fick jag se ögonens nerver. Det var creepy. Allt såg bra ut. Till sist fick jag bedövning i ögonen och hon kollade trycket vilket var jätteobehagligt. Har ni haft bedövning i ögonen någon gång? Sjukt skum känsla. I vilket fall frågade jag om de förstod vad det kunde vara allt det här, men de har ingen aning. Jag ska göra fler tester och sen sa hon att de inte kan utesluta att det kan vara något neurologiskt. Det sa hon väldigt försiktigt, hon ville nog inte att jag skulle bli rädd eller tänka så mycket. Så ja, vi får se. To be continued...

Jag skriver av mig här, jag hoppas ingen tycker det är märkligt. Det är skönt att dokumentera allting själv och det är ju i princip bara vänner och familj som följer min blogg ändå. Endel har jag ju inte kontakt med varje dag men då får de ändå en uppdatering vad som pågår :) 

Efter alla undersökningar fick jag ont i huvudet och blev trött. Magnus och jag mötte upp Sofie, Elias och Vide för lite lunch på Hellmans. Det var mysigt även om jag var trött! Efteråt åkte vi hem och jag la mig och vilade i några timmar. 


Alla sötnosarna.

Idag vet vi inte vad vi ska hitta på i det mulna vädret. Vi är sugna på inlinesåkning. Det kanske det ska bli. Vad ska ni göra? 

Hoppas ni får en fin helg! 
#1 - - sofie:

Så ni köpte inlines, kul!!

Svar: Ja vi gjorde det! Det är jättekul! :)
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top