Äntligen fredag!

/ fredag, helg, iphone, present, rawfood / Permalink / 2
Älskar fredagar, älskar helg! Vem gör inte det liksom? Jag är dock förvånad, denna fredag innebär att jag varit på praktiken i 3 veckor, alltså halva tiden REDAN!? Jag förstår inte. Jag har så himla roligt, och alltid flera bollar i luften och nya saker att lära sig hela tiden. Jag är tacksam och glad helt enkelt.
 
Igår testade jag att göra rawfoodbollar med jordnötssmör, dadlar, kakao och vatten. Dessa rullades i lakritspulver. Vi har ingen riktig mixer, snarare en blender. Den är urkass! Den började ryka igår när jag använde den. Inte okej! Bollarna blev goda iallafall.
 

Jag tar med mig dem till praktiken så får vi se om det är någon som vågar prova dem. 
 
På tal om något helt annat, gudarns vad jag längtar nu efter min telefon. Jag drömde om den i natt, men då var den så ful. Haha! Jag använder ju oftast iphone 6 på praktiken och då har jag väl vant mig vid en större för efter att jag använt den och tar i min så känns min så himla mini. Det trodde jag aldrig då jag alltid stört mig på för stora telefoner innan och tyckt att min 5a är lagom. Men jag gillar den lite större nu. Det är minst två veckor kvar innan jag får den nya så det gäller att vara snäll mot den jag har ett tag till dock. 
 
Ha en fin fredag och helg hörni. Imorgon ska Magnus få sin present av mig som han inte fått öppna på över en månad. Vad kan det vara? ;)

Easy

/ Permalink / 0
Den här låten är min favvo just nu https://open.spotify.com/track/0T7BvlOSSoKshI0aYjbPzJ - Easy. Så. Himla. Bra. Och den passar perfekt in i mitt Stockholmstempo, ni vet när man är inne i snabba takter. Ibland blir jag så störd när någon stannar av mitt tempo. Någon kanske ställer sig mitt i vägen eller stannar upp i fiskstimmet så man nästan kliver eller snubblar över personen i fråga. I vilket fall, lyssna på denna låten - så förbaskat bra! 


Bild från idag när jag var på ett snabbt lunchärende. Så himla vackert med höst 🍁💛

Broken arrows

/ avicii, idyll, jul, tåg / Permalink / 2
Något jag slås av när jag åker tåg: de otroligt vackra landskapen. Vissa hus ute på landet som ser alldeles fridfulla och idylliska ut i morgonsolen och i frostglittrande skrud. Tänk att bo där, så rofullt för själen. 

På väg hem igår la jag märke till att de nu satt upp julbelysning i Stockholm. Lite tidigt men eftersom det är så mörkt när jag åker hem från praktiken om eftermiddagarna blir det en uppiggande effekt tycker jag.


Förövrigt, har ni hört Broken arrows med Avicii? Jag sjunger alltid med i huvudet när sångaren sjunger 'Cause it's not too late, it's not too late it's, då vill jag få det till: 'Cause it's not two ladies, it's not to ladies! Haha. Lyssna får ni höra att det låter som det 😂

Till top