Such a lovely feeling

/ awesome, bloggse, nyheter24, praktik, sweet / Permalink / 0
En stormande motvind i uppförsbacke har avtagit. En motvind som har kommit med hinder och vinande blåst som har gjort det svårare att ta sig framåt. Ibland har jag bara inte kommit någonstans och då har jag stått och trampat på samma ställe. Men nu, nu avtog vinden och det känns som jag kan andas och springa igen. 

Som jag berättade så uppenbarade sig en praktikplats här på Nyheter24 Gruppen och blogg.se. Jag tog chansen att söka då jag kände i hela kroppen på något vis att detta var helt rätt för mig. Det är jag så glad för att jag gjorde eftersom att intervjun i fredags resulterade i att jag fick praktikplatsen! Jaaa, så fruktansvärt roligt så jag tror att jag trillar av stolen!! Det känns väldigt spännande och så otroligt välkommet! Jag kommer få arbeta bland annat med sociala medier, skriva artiklar, ta fram kreativa kampanjer, gå på pressvisningar osv osv. Åh, jag känner mig så tacksam! 


De är så rara! Det märktes direkt under intervjun att de var ett mycket ödmjukt och härligt gäng! Jag ser mycket fram emot detta, det känns så rätt i både hjärta och själ.

Nu hoppas jag att jag ska kunna sova gott i natt. God natt allesammans och sov så gott! 

Johnny G

/ bloggse, music, sol, spotify, stockholm / Permalink / 0
God förmiddag! Jag vaknade med huvudvärk deluxe denna morgon. Jag har aldrig haft migrän men jag tror att det är en släng av migrän jag har. Det gör ont runt hela huvudet och runt ögonen. Jag hoppas verkligen att iprenen verkar snart.. Det var den sista värktabletten här hemma...

Igår började vi med marknadsrätt i skolan med skönaste läraren någonsin -Anna, en dam i 60-års åldern som sa vad hon tyckte och kunde prata på om intressanta saker hela dagen. Jag gillade henne skarpt! Och marknadsrätt och juridik är verkligen superintressant! 

Förövrigt får det bli skärpning med sötsaker och snacks här hemma. Efter helgen har vi här hemma tröttnat på sötsaker samtidigt som vi har så mycket fika kvar att man bara vill småäta hela tiden. Haha, svår balans det där! Vi vill ju inte känna oss svullna på semestern i December! Så ikväll ska jag förmodligen till friskis och köra ett pass där. Det bästa efter ett pass är att man känner sig bättre och inte ens vill äta dåliga saker. Summan av kardemumman alltså - träna mer och minska suget! 


Bild från när jag var i Stockholm i fredags, det var en så skön känsla! Solen sken, det var fredag, det var löning och allt kändes perfekt! Jag älskar Stockholm ❤️

Härlig helg!

/ Permalink / 0
Helgen har varit hektisk och den skulle behöva två dagar extra så man hinner vila :) Jag blev faktiskt kontaktad angående praktikplatsen på blogg.se/nyheter24, så i fredags var jag i Stockholm på intervju och det verkade jättetrevligt där. Jag håller tummarna att jag får det! Imorgon får jag förhoppningsvis svar, och blir det inte så, ja då får jag helt enkelt leta vidare och kämpa på :) show must go on som han sjöng, Freddie! 

I fredags var det ju också Magnus födelsedag och på kvällen kom mamma och pappa hit och åt middag, jag hann bara hem från Stockholm för att genast sätta igång med att fixa mat och efterrätt. Pappa fyllde år förra veckan och i lördags åkte mamma och pappa till Kreta, så vi passade på att ses lite. Det var mycket trevligt!

På lördagen gick Magnus och jag på stan en stund och sen på kvällen hade vi en liten födelsedagsfest för Magnus på temat Oktoberfest! Det var så himla roligt, vi lyssnade ett tag på passande tysk musik och Magnus hade klätt ut sig lite. Jag hade även dekorerat lite i lägenheten samt fixat med snacks! Idag har jag haft världens huvudvärk hela dagen, men vi har haft besök från Magnus syskon samt mamma med sambo och så mormor Vivvi så det har varit fullt upp hela långa dagen :) det var så mysigt att så många kunde komma och Magnus fick jättefina presenter. Allt var verkligen jättebra! Strumpor, presentkort på bio, whiskey, assietter och skålar osv. Jättefina saker! Vi åt tårta och kakor, och jag fixade även en vegansk dessert till Malin. Det var första gången jag gjorde något helt veganskt tror jag. Oreo chokladmousse var det och den blev väldigt uppskattad! :) Åh, titta så fina de är! Jag blir också väldigt glad för dessa. Det känns lite som att jag fick presenter jag med, hehe! 

Nähä hörni, nu blir det vila och soffmys hela kvällen! Jag lär ju somna som en stock sen. 

Hoppas ni också haft en fin helg! 


Till top