Härlig helg!

/ Permalink / 0
Helgen har varit hektisk och den skulle behöva två dagar extra så man hinner vila :) Jag blev faktiskt kontaktad angående praktikplatsen på blogg.se/nyheter24, så i fredags var jag i Stockholm på intervju och det verkade jättetrevligt där. Jag håller tummarna att jag får det! Imorgon får jag förhoppningsvis svar, och blir det inte så, ja då får jag helt enkelt leta vidare och kämpa på :) show must go on som han sjöng, Freddie! 

I fredags var det ju också Magnus födelsedag och på kvällen kom mamma och pappa hit och åt middag, jag hann bara hem från Stockholm för att genast sätta igång med att fixa mat och efterrätt. Pappa fyllde år förra veckan och i lördags åkte mamma och pappa till Kreta, så vi passade på att ses lite. Det var mycket trevligt!

På lördagen gick Magnus och jag på stan en stund och sen på kvällen hade vi en liten födelsedagsfest för Magnus på temat Oktoberfest! Det var så himla roligt, vi lyssnade ett tag på passande tysk musik och Magnus hade klätt ut sig lite. Jag hade även dekorerat lite i lägenheten samt fixat med snacks! Idag har jag haft världens huvudvärk hela dagen, men vi har haft besök från Magnus syskon samt mamma med sambo och så mormor Vivvi så det har varit fullt upp hela långa dagen :) det var så mysigt att så många kunde komma och Magnus fick jättefina presenter. Allt var verkligen jättebra! Strumpor, presentkort på bio, whiskey, assietter och skålar osv. Jättefina saker! Vi åt tårta och kakor, och jag fixade även en vegansk dessert till Malin. Det var första gången jag gjorde något helt veganskt tror jag. Oreo chokladmousse var det och den blev väldigt uppskattad! :) Åh, titta så fina de är! Jag blir också väldigt glad för dessa. Det känns lite som att jag fick presenter jag med, hehe! 

Nähä hörni, nu blir det vila och soffmys hela kvällen! Jag lär ju somna som en stock sen. 

Hoppas ni också haft en fin helg! 


Liknande inlägg

Till top