Snacka om renoveringsobjekt!

Inredning, Livet / Permalink / 0

"Ett rum i taget" sa vi innan vi började. Nu är visst alla rum påbörjade. Oops. Men snart är vardagsrummet klart, det kommer förmodligen bli klart denna vecka. Och så ska vi titta på kök snart! Det går undan och pengarna försvinner. Lääääskigt! Men åh så bra det kommer bli alltså!!

Bye bye gamla halltapet. Bye bye köket som nu är utrivet. Jag får uppdatera strax med fler bilder.

Puss och kram

Skeva fruktansvärda värld

Åsikter / Permalink / 0

Människor är så sjuka i huvudet så det inte är sant. I Turkiet ska det bli lagligt att ha sex med barn? Fy så vidrigt! Det är så sjukt!!

Och nyss såg jag en nyhetssida på facebook som delat att en imam och hans assistent dödats i New York och en kärring kommenterar att det är en underbar nyhet och att hon vill höra mer sånt. En man kommenterar att det nu kanske börjar jämna ut sig???????!!!!???? Vad är det för fel på människor som gläds åt mord och våld? Usch DE människorna som resonerar så är MINST lika hemska som vilka terrorister som helst. Lika benägna till hat och våld. Vuxna människor!?? Jag mår illa.

Jag var tvungen att få ur lite frustration i skrift!

Det lilla säsongsjobbet

I huvudet på Elin / Permalink / 0

Så, jag fick jobbet jag var på intervju för igår. Jag ska jobba som redigerare på Svenskt skolfoto i september. Så en stund till vet jag vad jag tar mig för. Det är så skönt. De senaste åren har jag blivit expert på att hitta nästa projekt att sysselsätta mig med hela tiden. Så att jag näst intill aldrig sitter sysslolös. Jag önskar mig inget hellre än ett fast jobb. Vilken trygghet det hade varit. Tyvärr är det inte många som vågar ta chansen med någon som inte har längre erfarenhet av just det yrket, och det är så jäkla tråkigt. Jag skulle passa alldeles utmärkt på de ställen jag varit på intervju. (Två ställen i våras) Men det ena stället satsade på en kille (kanske mer självsäker) nyexaminerad som skulle pendla till Nyköping, och det andra stället tyckte att jag var helt perfekt (? Typ?) men de valde en med mer erfarenhet. Men jag är så glad att jag kommit till slutspurten för de jobben. En dag kommer någon våga chansa på mig! Det är jag säker på.

Än så länge njuter jag av mitt braiga jobb på museet. Där har jag varit i tre år nu! Tacksam över det utvecklande jobbet. Igår hade jag en stadsvandring med 40 personer i publiken. Inte illa. Jag var ju i tidningen i lördags, undrar om det var det som lockade.

Till top