Weekend och nyårsklänningar

Jag är helt slut efter att ha sovit dåligt VARJE natt den här veckan + att jag dessutom lägger mig för sent och går upp för tidigt. (Någon gör kullerbyttor i magen i skrivande stund, så otroligt märklig känsla.) Jag ligger ner i sängen och kollar weekendresor. Det skulle vara så skönt att åka iväg bara vi två (nästan i alla fall ;) ) innan det stundande familjelivet. En skön resa med lite sol och trevliga upplevelser. Jag kollar via ryanair, och vi måste åka innan mars ungefär för senare får jag inte flyga för de flesta bolagen. Det måste vara prisvärt och just nu lutar det åt Spanien. Om det blir någon resa alltså. Kom gärna med tips eller förslag om ni har några. Kravet är att det ska vara lite vår i luften. 
Barcelona i oktober var ju fantastiskt! 


Tänk att det är ett nytt år på söndag. Jag minns verkligen nyårsafton förra året som om det vore förra månaden. Och vilket år sen. Men mer om det framöver. Vi ska vara hos Magnus syster i Stockholm på lördag. Det ska bli så himla trevligt! Men vad ska jag ha på mig?? Jag får klädpanik. Jag känner att jag inte har något kul eller smickrande. Ååh! Kan gudmorsfén komma till undsättning och förvandla någon trasa till en fantastisk festblåsa? Tips på kläder mottages också! 

Tack på förhand.

Merry christmas darlin'

/ Permalink / 0

God juldag! Den riktiga julkänslan infann sig inte till 100% igår. Det skulle varit något frostigt i alla fall tyckte jag. Men skönt ändå att det inte regnade. 


Julafton började på bästa och lugnaste sätt. Magnus och jag hade en supermysig morgon med tända ljus och julfrukost. Sen satte vi oss vid granen och delade ut våra julklappar till varandra. Magnus tog fram ett jättestort paket till mig och jag har ju sett klappen där under granen och varit såå nyfiken. Jag har ju inte önskat mig något stort, eller prylar för den delen. Jag har önskat mig upplevelser. Men som jag blev glad för det han hade köpt!! En LP-spelare!! Jag menar bara: hallelujah, äntligen osv. Jag har ju snålat i flera år med att köpa en och så har jag köpt skivor på loppis sen åtminstone 2012. Det var helt perfekt! Bästa julklappen! 

Magnus fick skäggschampo och skäggolja av mig samt biljetter till Fantomen på operan 29 januari. Efter han fått sina klappar så drar Magnus en lättnadens suck och säger "då kan ju jag avslöja att vi ska gå på musikal 28 januari också." Då har han köpt biljetter till the book of mormon som jag verkligen vill se. Hur sjukt är inte det? Vi prickade in samma helg men olika dagar. Så himla roligt, nu kan vi göra en hel helg av det. ❤ Men han fick tänka till när han såg datumet till fantomen. Som tur är var det inte samma dag.


Tomten igår var ju bra rolig. Pratade både östgötska och norrländska. 


Nu ska vi strax på juldagsfirande hos mina föräldrar.

Hoppas ni har en fin och kärleksfull jul!

Lilla julafton

Familj & vänner, Helger & högtider / Permalink / 0

I helgen firade vi lilla julafton med Magnus familj i Stockholm. Det var supermysigt och väldigt fint ordnat av värdparet. Från julklappsleken kammade jag hem några vita ljusstakar, så jag är nöjd. 


Vi sov kvar hos Magnus syster Malin och hennes Tomas (värdparet) och jag råkade skrämma livet ur dem mitt i natten. Jag går ju upp 2-3 gånger (ibland fler) per natt eftersom jag blir så djävulskt kissnödig. Andra gången som jag går upp tänker jag att jag vill stänga till deras dörr lite så de slipper höra lika mycket när jag ränner förbi deras rum för att komma till badrummet. Så jag tar tag i deras handtag till dörren och ska dra igen. Bara det att handtaget inte sitter fast och det blir att jag rycker loss det och kastar det på golvet. Båda rycker upp ur sängen. Där står jag och skäms. "Förlåt, det var bara jag" piper jag och tassar snabbt in på toan och skäms ihjäl.

Jag förklarade mig på morgonen efter. Båda undrade verkligen vad tusan jag höll på med. Tur att de har katt så att de åtminstone är någorlunda vana att vakna av konstiga ljud och smällar. Haha!På paketen till Magnus systerdöttrar skrev vi att det var från deras kusin. Hur gulligt är inte det?! :) Systerdöttrarna är ju så söta som pratar om att de ska få en kusin. Jag hörde My säga till sin mormor: "vet du att det ligger en kusin i magen?" Så fint.

Till top