Life in color

Familj & vänner, Semester & helger / Permalink / 0

Bästa lördagen på länge igår! Vi har ju en del att fira om vi tänker efter. Vi ska bli föräldrar, i september var det vår 6-årsdag som vi inte hunnit fira än och så har ju jag fått ett jobb som jag skrev i förra inlägget.


Vi började med hotellfrukost. Själva maten var sådär. Är ju en del jag inte kan äta just nu och sen fanns det inte pannkakor (!!) som jag längtat efter! Men att inte behöva lyfta ett finger för frukosten varken innan, under eller efter är ju värt så mycket! Så det var mysigt att bara vara och njuta.

Efter frukosten var det dags för vår efterlängtade massage. Magnus fick klassisk massage 50 minuter och jag fick gravidmassage 50 minuter vilket var heelt gudomligt! Jag fick ligga på sidan med en helt underbar gravidkudde. Det som kan vara lite oskönt att ligga ner blev nu som att ligga och fluffa runt bland bomull. Jag somnade till flera gånger. Efteråt köpte jag en sån där mysig gravidkudde. 


Som pricken över i:et avslöjade Magnus under frukosten att han bokat bord på Skafferiet till kvällen för att fira att jag fått jobb. Alltså superlyxig dag verkligen! Kände mig verkligen bortskämd.Fina Magnus under en superfin middag. Don't worry peeps, det är en alkoholfri öl jag dricker. Smakade som en vanlig ipa tyckte jag! Dock mådde jag lite illa efter ungefär halva så jag drack inte ens upp den. Haha! Jag åt kalvrullader och Magnus åt svärdfisk. Till efterrätt åt jag en så djävulsk god citronsorbet. Magnus testade deras creme brulee med lakritssmak men blev besviken på hur lite lakrits det smakade. Det var inte som Högbo Brukshotells creme brulee med lakrits som förmodligen är världens bästa ;) Nästan så det är värt att åka dit bara för den. 


Efter dejten åkte vi hem och tittade på serier i sängen. En helt perfekt dag om ni frågar mig. 


Magnus snodde min gravidkudde. Haha! 


Idag var en betydligt oskönare dag med två turer till tippen i det snöblandade regnet. Kontraster kan vi kalla det ;)

Liknande inlägg

Till top