Lilla julafton

Familj & vänner, Helger & högtider / Permalink / 0

I helgen firade vi lilla julafton med Magnus familj i Stockholm. Det var supermysigt och väldigt fint ordnat av värdparet. Från julklappsleken kammade jag hem några vita ljusstakar, så jag är nöjd. 


Vi sov kvar hos Magnus syster Malin och hennes Tomas (värdparet) och jag råkade skrämma livet ur dem mitt i natten. Jag går ju upp 2-3 gånger (ibland fler) per natt eftersom jag blir så djävulskt kissnödig. Andra gången som jag går upp tänker jag att jag vill stänga till deras dörr lite så de slipper höra lika mycket när jag ränner förbi deras rum för att komma till badrummet. Så jag tar tag i deras handtag till dörren och ska dra igen. Bara det att handtaget inte sitter fast och det blir att jag rycker loss det och kastar det på golvet. Båda rycker upp ur sängen. Där står jag och skäms. "Förlåt, det var bara jag" piper jag och tassar snabbt in på toan och skäms ihjäl.

Jag förklarade mig på morgonen efter. Båda undrade verkligen vad tusan jag höll på med. Tur att de har katt så att de åtminstone är någorlunda vana att vakna av konstiga ljud och smällar. Haha!På paketen till Magnus systerdöttrar skrev vi att det var från deras kusin. Hur gulligt är inte det?! :) Systerdöttrarna är ju så söta som pratar om att de ska få en kusin. Jag hörde My säga till sin mormor: "vet du att det ligger en kusin i magen?" Så fint.

Liknande inlägg

Till top