Merry christmas darlin'

/ Permalink / 0

God juldag! Den riktiga julkänslan infann sig inte till 100% igår. Det skulle varit något frostigt i alla fall tyckte jag. Men skönt ändå att det inte regnade. 


Julafton började på bästa och lugnaste sätt. Magnus och jag hade en supermysig morgon med tända ljus och julfrukost. Sen satte vi oss vid granen och delade ut våra julklappar till varandra. Magnus tog fram ett jättestort paket till mig och jag har ju sett klappen där under granen och varit såå nyfiken. Jag har ju inte önskat mig något stort, eller prylar för den delen. Jag har önskat mig upplevelser. Men som jag blev glad för det han hade köpt!! En LP-spelare!! Jag menar bara: hallelujah, äntligen osv. Jag har ju snålat i flera år med att köpa en och så har jag köpt skivor på loppis sen åtminstone 2012. Det var helt perfekt! Bästa julklappen! 

Magnus fick skäggschampo och skäggolja av mig samt biljetter till Fantomen på operan 29 januari. Efter han fått sina klappar så drar Magnus en lättnadens suck och säger "då kan ju jag avslöja att vi ska gå på musikal 28 januari också." Då har han köpt biljetter till the book of mormon som jag verkligen vill se. Hur sjukt är inte det? Vi prickade in samma helg men olika dagar. Så himla roligt, nu kan vi göra en hel helg av det. ❤ Men han fick tänka till när han såg datumet till fantomen. Som tur är var det inte samma dag.


Tomten igår var ju bra rolig. Pratade både östgötska och norrländska. 


Nu ska vi strax på juldagsfirande hos mina föräldrar.

Hoppas ni har en fin och kärleksfull jul!

Liknande inlägg

Till top