Frozen

/ bloggse, frozen, madonna, praktik / Permalink / 1
Som ni säkert har sett så hade jag en grym första vecka på praktiken. Visst, det är en del att åter sätta mig in, men det kommer ganska snabbt tillbaka. Det är så jäkla roligt och jag trivs helt otroligt bra. Jag har dessutom en praktikantkompis som är supertrevlig och rolig. Vi fick blodad tand när vi förra veckan gick på pressvisning av Indiskas sommarkollektion på Berns. Det var lovely med bubbel och frukt samt modevisning. En punkt från bucket list - check ✅ 

Förövrigt väldigt rolig vecka och mycket skratt. Som när vi tjejer kom klädda till Andreas:


http://blogg.se/article/2016/february/mjukisbyxor-yay-eller-nej.html <- här kan ni läsa hela anledningen bakom bilden. 

Helgen har varit väldigt bra men alldeles för kort. Jag kan seriöst inte förstå varför den inte är tre dagar istället för två. Söndagar är alltid en fixar-dag så det känns inte att man är ledig. I lördags var vi bland annat på EM i Norrköping, men det slutade med att vi handlade på Mio istället. På vägen hem satte jag på Frozen med Madonna i bilen. Alltså, lyssna på den högt någon gång. Så. Jäkla. Bra. Låt!!! 

Anyways, ha en toppenfin dag och vecka! ❤️


Soluppgång på tåg

/ app, bloggse, hippocampus, praktik, tillbaka / Permalink / 3
Hej hej hallå! (Timbuktu-style) 

Åh herreminje vad hektiskt det varit på sistone. Elin och jag har jobbat som djur med appen och i fredags redovisade vi den. Det kändes helt fenomenalt bra, så jäkla nöjda vi blev med den, våran HippoCampus. En skolapp som ska hjälpa studenter i studentlivet.

Tadaaa! En liten sneak peak kan man säga. 

Annars då? Jo men jag sitter på tåget och ser solen går upp. Trött som fasen efter att knappt kunnat sova i natt med tankar som far runt i skallen. Första dagen på LIA 3 idag, återigen på blogg.se! Woohoo! Wish me luck everybody. Jag hoppas det blir som att cykla, man minns hur det fungerar när man är åter på plats. Nu ska jag testa och se om jag lyckas slumra lite.

Ha en fin dag hörni.
Puss & kram

Somewhere only we know

/ app, arbete, blommor, februari, jobb, kärlek, projekt, skola / Permalink / 0
God förmiddag!

Min kompanjon är bortrest i Italienska alperna så den här veckan har jag jobbat ensam med vårt app-projekt. Det går framåt måste jag säga. Jag har kommit på ett namn till appen tror jag också, hoppas Elin kommer gilla det. Ska lägga fram det som förslag iallafall. 


Jag fick dessa när jag kom hem från skolan i fredags, men visst ser de fortfarande fina ut? Älskar det. 

Nu ska här jobbas vidare medan regn och hagel öser ner utanför. 

Ha en fin dag!
Till top