Wherever you will go

/ sthlm, vapendragare, vapiano, vänner / Permalink / 0
Irrelevansen i mina rubriker? Bara massa låttitlar för det mesta. Ibland passar de, ibland passar de inte. Jag har på sistone lyssnat på listan "all out 90's" på spotify. En del kräks nog nu när jag säger detta, men så mycket bra musik som gjordes under 90-talet. Nobody's wife, Hand in my pocket, Ghetto Superstar, Be my lover, Lovefool och sen en massa coola grunge-band och boybands samt girlbands. Att jag tycker det är bra beror nog mest på nostalgiska känslor som uppkommer när jag lyssnar på det.

Idag har jag lyssnat på "all out 00's" (hur skulle ni översätta det till svenska?) men får inte riktigt samma känslor kring den musiken. 

Bla bla bla. Jag gjorde ju inte fel i att kalla bloggen för mina skriverier iallafall för det är ju verkligen så. Jag bara skriver av mig om skitsaker egentligen. 

I tisdags kväll var jag uppe i Stockholm för en snabbvisit med Stina då vi hälsade på Emilie. Vi käkade på Vapiano och snackade ikapp om livet. Sedan tog Stina och jag kvällståg hem. Det var short but sweet. 


Mums mums mums.
Seasons changing

/ Permalink / 1
Jag har insett vad förra veckan berodde på: PMS. Jodå, pms. Jag har aldrig tänkt att jag är så påverkad av det, men det verkar bli värre med åren. PMS + framtidens ovissheter = extra mycket ångest förra veckan. Det är mildare denna veckan men ligger ändå kvar lite och det kommer det nog göra hela våren tills jag har lite mer klarhet. 

Det är nog det värsta som finns, ovisshet. Man känner sig så maktlös.

Men allt löser sig och så vidare.

Magnus var förkyld hela förra veckan och nu känns det som jag börjar bli det, men jag hoppas att jag känner fel. Om någon har lite pepp att komma med till en vilsen själ, feel free att kommentera eller skicka ett meddelande. 

Puss och kram
Forever young

/ drömmar, framtiden, växa / Permalink / 0
Longing to grow up, skaffa jobb, familj och lägenhet/hus.

Känner mig känslomässig idag. Och uttråkad. Så uttråkad. Jag vill inget hellre än att "livet ska börja" samtidigt som jag verkligen inte vill lämna och sluta den trygga skolan med alla klasskompisar. 

Försöker fokusera på nuet och glädjen i vardagen. Hittills har januari varit riktigt bra och jag har verkligen sett fram emot framtiden, men så kryper ovissheten i kroppen och deppen tittar fram. 

Borde fokusera på möjligheter, tulpaner, kärleken, vänner och choklad. Mhm, den sistnämnda, I wish. Magnus och jag har ett godisfritt år. Smart va? Verkligen smart. 


Helgen var riktigt fin med långfärdsskridskor på Söra med Road trip-gänget. 


Varm choklad i snön. Vilka frisksportare vi är. 

Nu så, carpe diem osv. 
Till top