Wherever you will go

/ sthlm, vapendragare, vapiano, vänner / Permalink / 0
Irrelevansen i mina rubriker? Bara massa låttitlar för det mesta. Ibland passar de, ibland passar de inte. Jag har på sistone lyssnat på listan "all out 90's" på spotify. En del kräks nog nu när jag säger detta, men så mycket bra musik som gjordes under 90-talet. Nobody's wife, Hand in my pocket, Ghetto Superstar, Be my lover, Lovefool och sen en massa coola grunge-band och boybands samt girlbands. Att jag tycker det är bra beror nog mest på nostalgiska känslor som uppkommer när jag lyssnar på det.

Idag har jag lyssnat på "all out 00's" (hur skulle ni översätta det till svenska?) men får inte riktigt samma känslor kring den musiken. 

Bla bla bla. Jag gjorde ju inte fel i att kalla bloggen för mina skriverier iallafall för det är ju verkligen så. Jag bara skriver av mig om skitsaker egentligen. 

I tisdags kväll var jag uppe i Stockholm för en snabbvisit med Stina då vi hälsade på Emilie. Vi käkade på Vapiano och snackade ikapp om livet. Sedan tog Stina och jag kvällståg hem. Det var short but sweet. 


Mums mums mums.
Till top