Stars are above you

Familj & vänner, Mat/Recept / Permalink / 0

God förmiddag! Lite ledig efter en intensiv helg med stöld och en agressiv återkommande besökare. Det har tagit musten ur mig och jag har sovit riktigt dåligt. Men idag lät jag mig ha sovmorgon. Eller ja, jag hade ställt klockan men snoozade i över en timme. Skönt och välbehövligt.

Annars då? Jo i fredags var vi på Rökeriet med Daniel och Lisa och det var så himla najs! Jag åt musselsoppa till förrätt och rökt lax i bit till huvudrätt. Och så delade vi på en flaska bubbel till. Så himla lyxigt!

Om två dagar är det en månad kvar till inflytt av vår nya lägenhet. Jag är spänd och nervös. Hur ska vi renovera? Vad ska vi göra först? Vilka färger? Och så vidare och så vidare.

Idag ska jag plugga på en stadsvandring och så måste jag söka jobb. Vill verkligen att det ska lösa sig på den fronten nu.

Stress

Familj & vänner, I huvudet på Elin, Livet / Permalink / 0

Känner mig så jävla stressad över livet just nu. Allting löser sig bla bla bla. Ville bara säga det.

Det handlar främst om pengar. Jobb, framtiden, renovering, andra planer. Jobb, jobb, jobb.

Mina ögon har börjat "skela" och ha sig igen nästan precis som förra året. Jättestörigt! Ska försöka börja andas igen.

Detta söta set gav jag min vän Lisa i present. De ska få en liten pojke i slutet av augusti. Så mysigt!

Hi! My name is...

Livet / Permalink / 0

Nu ska jag göra en lite småtöntig grej jag såg på facebook och svara på lite frågor. Men istället att bara svara som mig svarar jag även med låttexter.

Jag heter: Slim Shady.
Jag vill ha: en egen måne.
Jag är rädd för: the dark.
Jag har: nothing, nothing, nothing. If I don't have you!
Jag är inte: beredd att dö än.
Jag sjunger: hellre än bra. Ofta musikal och disney.
Jag liknar djuret: människa.
Jag är: your destiny calling.
Jag älskar: you like a love song, baby.
Jag hatar: you so much right now. Aaaaaah.

Okej men det var ju jätteroligt för mig. Hur var det för er?

Förövrigt har Magnus och jag semester för tillfället och gör massa härliga grejer. I måndags var vi och kollade på golv till lägenheten och på kvällen bjöd vi Sofie med familj på våffelmiddag. I tisdags skulle vi till Eriksbergs slott men det var stängt så det blev Dufweholms herrgård och Djulö herrgård istället. I onsdags var vi i Mariefred och på Gripsholms slott och gick guidad tur. Efter åt vi så himla god glass på Två goda ting. I går var vi med Sofie och barnen hemma hos dem och fikade och på kvällen åkte vi ut till torpet och grillade. Idag har vi promenerat och ikväll ska Magnus på fest och jag ska på Gästabudet.

Till top