I gotcha

/ Permalink / 0
Det var ett fint firande igår för älskade mamsi. Det var mat för typ 50 pers kändes det som fast vi var 30 stycken. Så jag fick med mig en stor låda hem till Magnus och så fick jag en matlåda på det till mig själv. Amazing.

Jag tycker jag säger det jämt, men jag är såå trött! Idag ska jag kötta på, ikväll träffar jag Stina för lite häng, imorgon jobbar jag halvdag och åker till Tallinn med familjen för att fira mamma lite till.


Jag glömmer alltid att fota nu för tiden men här bjussar jag på en vårlekandes pappi med sitt yngsta barnbarn Vide. 

2 veckor kvar

/ Permalink / 1
Det känns lite sjukt att jag varit på Blogg nu lika länge som jag var förra praktikperioden. Det har bara sagt swish den här gången. Det känns märkligt att jag slutar där om två veckor. 

Jag märker på mig att jag har mycket i huvudet just nu. Jag blir liksom lite klantig när jag är stressad och inte kan tänka riktigt klart. Jag är ju en sån människa som tänker jättelångt i förväg och på framtiden hela tiden och det blir extra tydligt nu när jag är i ett sådant vägskäl i livet. Imorse glömde jag ta på mig linser. Bara en sån sak. Jag fick springa in innan jag skulle cykla iväg och ta med linsetuiet i väskan. Jag bara hoppas att jag inte mött någon jag känner denna morgon, för jag såg inte så tydligt. Ha, ha! 


They see me bowlin'. Bjussar på en bild på en strikeande Magnus som tyvärr blivit sjuk med en jobbig feber för tillfället. Egot i mig hoppas att jag inte blir smittad. ❤️ 

Ha en fin dag allesammans! Ikväll ska min mor firas som fyller 60 år idag! Hurra! 🍾🎉

Examen countdown

/ Permalink / 5
Det är bara en månad kvar till examen. EN frikkin månad! Jag är superexalterad och samtidigt superorolig. Jag vill inget hellre än att vara klar med min utbildning och jobba. Det är egentligen det enda som fattas mig i livet just nu. Men jag är rädd för ovissheten och otryggheten som kommer nu och det är väl en naturlig del antar jag. 

Nu ska jag kötta vidare på praktiken och sen får vi se vad livet har att erbjuda. Något helt annat: Vi har fixat lite nytt i vardagsrummet. Ny matta, nytt soffbord och nya hyllor. Det blev riktigt fint tycker jag. Så skönt att något mer kom upp på väggen också.Till top