Examen countdown

/ Permalink / 5
Det är bara en månad kvar till examen. EN frikkin månad! Jag är superexalterad och samtidigt superorolig. Jag vill inget hellre än att vara klar med min utbildning och jobba. Det är egentligen det enda som fattas mig i livet just nu. Men jag är rädd för ovissheten och otryggheten som kommer nu och det är väl en naturlig del antar jag. 

Nu ska jag kötta vidare på praktiken och sen får vi se vad livet har att erbjuda. Något helt annat: Vi har fixat lite nytt i vardagsrummet. Ny matta, nytt soffbord och nya hyllor. Det blev riktigt fint tycker jag. Så skönt att något mer kom upp på väggen också.#1 - - emeliecatrine.webblogg.se:

Vad fint det blev i v-rummet gumman!

Jaaaaa examen om en månad, det är helt galet! På ett sätt vill jag inte, men på ett sätt vill jag ;) är också rädd för ovissheten som kommer. Men känner du att ett jobb som blogg.se skulle passa dig?

Svar: Tack vännen ❤️

Ja det är alltid läskigt för vi vet ju inte när vi lyckas få tag på ett jobb efter examen. Hoppas förstås på snarast eftersom det är så tråkigt och jobbigt att gå sysslolös :)

Ja det tycker jag, jag älskar det jag gör och trivs väldigt bra där. Det är ett underbart gäng som jobbar där och jag skulle inte tacka nej om jag fick erbjudande. Tänker inte ens på pendlingen så mycket - så mycket trivs jag där 😂 Nej men jag gillar verkligen den typen av jobb och känner definitivt att jag kommer söka mig åt webbredaktörsjobben 😊❤️

Kram till dig kära du ❤️
Elin Engdahl

#2 - - Linnea Aurora:

En månad kvar- vad spännande!!

Svar: Verkligen :)
Elin Engdahl

#3 - - Evelina:

Hej Elin!!
Fick en kommentar av dig om att en artikel var gjord där ett av mina inlägg finns med (http://blogg.se/article/2016/march/fixa-paskkanslan-med-pyssel-och-bak.html
) Men hur hittar man denna sida/artikel om man går in via blogg.se´s startsida??? Länksidan jag fick ser helt annorlunda ut mot för startsidan...

Svar: Hej Evelina! :) Det är för att artikeln inte är ute på startsidan än. Den kommer att publiceras där i helgen så då ska du kunna hitta den via startsidan :) Hoppas att det gav dig svar.
Hälsningar,
Elin
Elin Engdahl

#4 - - a n n i k a:

Så fint soffbord!

Svar: Tack 😀 finns på Mio
Elin Engdahl

#5 - - Julia Müller-Sandvik:

Jag tror att dina känslor är väldigt vanliga. Jag hann inte ha dem, jag hade så tur att jag blev erbjuden ett jobb samma dag som jag lämnade in mitt examensarbete! Men även utan det så har vi turen att leva i ett land med oändliga möjligheter och där det så gott som alltid reder sig, på ett eller annat vis :)

Det ser otroligt snyggt ut i ditt vardagsrum. Kram.

Svar: Vad härligt för dig :) det är ju drömmen!

Ja precis, jag får tänka på det. Vi har det bra vi :)

Tack ska du ha!
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top