Frukost

Mat/Recept / bananpannkaka, budgivning, chia, chiapudding, frukost, frön, lägenhet / Permalink / 0
I går gjorde jag bananpannkaka till frukost och på kvällen i går förberedde jag morgonens frukost: chiapudding! 


Dessa supermeganyttiga frön alltså! Och mätt blir jag verkligen.

Förövrigt så kollar ju vi, som jag sagt tidigare, efter lägenhet. Bostadsmarknaden är inte att leka med just nu. Det budas som galningar och det är inte nådigt vad priserna kommer upp i. Frågan är om det kommer fortsätta så här eller om det kommer någon vändning...? Vi är med och budar lite här och var men folk går högt som aldrig förr så vi tvingas stanna varje gång. Give us a break! Snart vår tur med lite tur.


Outlander

Tips/Idéer / jobb, jobba, outlander, serier, sommar, stadsvandringar, tips / Permalink / 0
Jag har hittat en ny serie att följa och den gör mig slö. Jag vill bara se mer hela tiden vilket gör att jag aldrig tar tag i någonting här hemma. Ni måste se Outlander, så himla spännande. Ni hör ju, jag kan inte sluta titta.


Jag fick dessa fina rosor av Magnus förra veckan. Världens finaste sambo! 

Jag ska ta tag i att läsa på stadsvandringarna i dag, på onsdag börjar sommarsäsongen. Det blir jobb jobb jobb framöver. Jag är knappt ledig en enda helg i sommar, det är lite tråkigt men jag måste tänka på pengarna. Nu är resa till Barcelona bokad till hösten med brudarna. Gotta save some money for that! Ska bli så himla roligt!!
En trevlig dag

Livet / elsa, katter, mysigt, resor, samtal, skavsta, trevligt / Permalink / 0
I dag har min systers sambos farmor och faster varit här. De hade flygit från och till Skavsta och hade lite tid kvar i Nyköping, så vi passade på att träffas. Mamma hade ordnat lunch och fika. Tiden bara sprang i väg för det var så trevligt att prata och träffa dem. Vi pratade mest om resor. Så kul! 


Sedan la sig lilla Elsa (mamma och pappa är kattvakter åt Sofie med familj som är i Spanien) i mitt knä. Hon bara spann och spann. Tror hon somnade en stund.


Så himla mysig. Ja, det har varit en bra dag! 


Till top