Adventstid kom till mitt ensamma hus

Helger & högtider / Permalink / 0

Vi tände första adventsljuset som vanligt i söndags, men själva staken var inte riktigt klar. Igår införskaffades mossan och då kunde de små tomtarna och svamparna placeras ut. Vad tycks?

Var inne på att ha gråa ljus i år men så fick det bli svarta istället. Jag gillar det!

En klagan

I huvudet på Elin / Permalink / 0

Ja, jag måste klaga av mig lite. Jag har gett mig in i Alfa-kassans djungel och jag bävade för att göra det från första stund då de är väldigt krångliga och omständiga. Nu tror jag att jag har mejlat med dem fram och tillbaka i tre-fyra omgångar. Varför då kanske ni undrar? Jo, för att de skriver som krattor och saknar känsla för service. När jag ställt frågor har de svarat så luddigt att jag själv skickat tillbaka ett förtydligande och frågat om det var så de menade. Undrar vad de har för krav på sina anställda egentligen? Att kunna skriva okej? De varken skriver korrekt eller är särskilt bemötande. Detta gäller såklart inte alla men det är inte första gången jag tröttnar på deras bemötande och tillvägagångssätt. De dealar säkert med många nötter om dagarna också men vafasen, de kan absolut bli tydligare i sina formuleringar och krångla betydligt mindre! Tack för mig, hej!

E och M

Familj & vänner, Livet, Semester & helger / Permalink / 0

Tanken var att fixa med lägenheten i helgen men eftersom elektrikern var sjuk så har inte allt kopplats upp som vi ville. Därav ligger vi ändå efter. Så vad gjorde vi i stället? Jo, något vi inte gjort sen i somras: egentid och bara vara med varandra. Det händer något hela tiden, och gör det inte det är det lägenhetsfix som gäller. Men nu när vi bara var själva och verkligen fick umgås så märktes det så sjukt tydligt hur mycket vi behövde det! Massa kärlek och ny energi. ❤️

Vi åkte till Norrköping och strosade, åt lunch och shoppade lite.

Lunch intogs på Hälsofreak!

När vi strosade på stan åkte det förbi en bil med registreringsskylten E och M. Så passande!

Till top