It's the end of the world

Familj & vänner, Renovering / Permalink / 1

(As we know it) Ja vad ska jag säga om gårdagens valresultat? Hillary fick flest röster men elektorerna röstade fram en man med åsikter som passar honom och hans redan överfulla plånbok. Något av det läskigaste med honom, förutom hans kvinnosyn och rasistiska utspel, är att han inte bryr sig ett skvatt om klimatet. Jag undrar hur mycket han kommer hinna förstöra under sina fyra år. Det är bara att hålla andan och hoppas på det bästa.

Jag är fortfarande krasslig, hade feber igår kväll och är snorigare. Jag ska dock ta mig till arbetsförmedlingen idag har jag tänkt. Jag orkar inte dra ut på det då det bara kommer ligga som ett stressmoment över mig.

Igår var pappa här och sågade ut för fläkten och för spishällen. Alltså, det börjar verkligen se ut som ett kök nu. Så fort elektrikern varit här borde vi kunna börja använda det. Ja, ni fattar vad jag längtar va? Helt sinnes. Det har gått en månad nu! Hade pappa och Magnus kunnat hålla på med det heltid hade det säkert tagit 1-1,5 vecka kanske men jag är så oerhört tacksam för hur duktiga de varit och för att det snart är klart!

#1 - - Anonym:

Såååå himla fint!
/ Miranda Priestly

Svar: Tack mrs Priestly! 😁
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top