The most wonderful time of the year

På lördag ska jag och Moa till Gekås i Ullared. Alltså oh lordy. Jag har sett köerna så här innan jul och när vi bestämde oss för att åka fanns det ju inga andra alternativ än lördagar. Men jag går in med full öppenhet om vad den här dagen kommer innebära och det ska bli skönt att få julhandlingen gjord på en gång. Min förhoppning är att det hade varit värre i november/december i alla fall. Haha! Ska dock följa en lista och inte gå bananas. Överkonsumtionsångesten i mig är redan lite väckt. Jag blev nämligen inbjuden i en grupp på fejjan där folk går bananas över shoppingen. Det är helt galet och gillas inte av mig.

På min lista står bland annat:
Lakan
Handdukar
Sällskapsspel
Julklappar till julklappslekarna
Halsduk
Och lite annat fix och trix.

Wish us luck! ❤️

So long, farewell

Livet / Permalink / 0

Sista dagen på skolfoto blev i dag. Så nu är det slut på denna roliga, utvecklande period med alla härliga människor. Det blir dock julfest framöver så då får vi ses igen och det ska bli roligt. Nu ska jag ta och titta på hemsidan för presentkortet jag fick i avskedsgåva.

Alltså jag ska göra en grej i helgen som jag verkligen undrar varför jag ger mig in på det. Jag återkommer imorgon om vad det är. Stay tuned!

Btw. En tar ju aldrig selfies längre. Undrar när jag slutade med det. Haha! Måste återinföra som någon slags egoboozt.

I live like my blood type b positive

Inredning, Livet, Renovering / Permalink / 0

Men vad spelar det för roll i det stora hela hur lång tid det tar? Huvudsaken är att det går bra och att vi mår bra och lever. Så tacksam för pappa och Magnus som gör sitt bästa och sliter. Det kommer bli så bra alltså. När jag gick till lägenheten i går och röjde lite så var det inte så illa som jag väntat mig. De är på god väg. Snart får jag komma och skruva lådor för just nu är mina tjänster rätt överflödiga.

I dag jobbar jag på museet. Det är så lugnt just nu att jag passar på att skriva av mig. Jobbat 6 av 7 dagar den här veckan. Inte så illa om jag får säga det själv. Snart tar skolfotojobbet slut dock så jag passar på att jobba så mycket jag kan.

Där står min man och donar. Ska bli så kul att se resultatet.

Till top