Bloody Mary

Familj & vänner, Livet / Permalink / 0

Dagens dag är snart till sin ända - äntligen! Vilken extremt dålig dag det varit på såå många sätt. Men den avslutades fint med grekisk mat med M. 💕 Som jag längtat efter grekmat alltså och jag har ett extremt sug att åka till Aten! Det vore så ballt! Men först och främst: Barcelona! Imorgon är det bara en vecka kvar!! Iiiih. Jag kan inte förstå det!

På fredag kl 07 ska Stina och jag infinna oss på H&M för shopping med 20% rabatt! Jag är peppad och spanar redan nu efter vad jag ska shoppa. Jag har några guldkorn som jag ska kolla efter.

Imorgon ska alla på jobbet kollektivt jobba över. Vi ligger lite efter och måste köra ett extra ryck! Det blir bra för kassan. Klirr klirr.

Alltså, jag är så grymt dålig på att ta bilder nuförtin! Men jag lär ju ta en hel del i Barcelona nästa vecka. Ni anar inte vad jag känner mig värd den resan förövrigt! Denna bilden ovan tog jag i helgen när Magnus och jag åkte till ett stenbrott i Råby och spanade.

Jag hoppas ni mår fint allihopa!

September

Inredning, Livet / Permalink / 0

Nytt jobb, flytt, flyttstäd, renovering, packning, hålla utkik efter jobb att söka. Listan kan göras lång med vad september hittills inneburit och vad som tagit upp så sjukt mycket av vår tid. Men nu är vi inflyttade i lägenheten och den andra lägenheten är släppt för gott. Det är så skönt även om det är mycket kaos här hemma för tillfället med utrivet kök och kartonger överallt. Men Magnus är som vanligt en klippa som donar och rensar hela tiden. Killen som inte klarar av att sitta still. Resten av månaden ser jag verkligen fram emot:
1. Att komma i ordning.
2. Att köket ska anlända (minns inte ens när det är exakt.)
3. Att fira Magnus som fyller 25, 25/9.
4. Barcelona med tjejerna!!!

När man skurat golvet lite för hårt så att moppjäkeln gick av - då har man verkligen gjort ett gediget arbete. Eller så är jag Hulken.

Den där fina dörren hittade vi på vinden och plockade ner. Så fin! Vilken skillnad det är här nu. I vardagsrummet innan var det vit strukturtapet med grön bård högst upp och bruna lister längs golvet. Blää. Men se så fint det blivit nu.

Till top