Curve

Babyinspo, Bebis, Bf 2017 / Permalink / 1

Idag hos bm visade det sig att min mage/måttet på livmodern inte längre ligger inom kurvan. Innan har den legat högt men precis inom kurvan, och nu ligger den över "normal"-kurvan. Så imorgon fick vi ny tid för tillväxtultraljud (tror jag det kallas) för att se bebisens storlek samt hur snabbt den vuxit de senaste veckorna. Mer om vad det innebär får vi se imorgon. Börjar dagen med att lämna prover för levern samt urinprover och senare under dagen blir det alltså ett till ultraljud. Spännande värre!


Annars då? Jo men det är skönt att ta det lugnt. Känner mig fruktansvärt trött. Men mina järnvärden ligger bra till och jag behöver fortfarande inte äta extra järn så det är ju superbra! 

Jag har lite grejer jag vill fixa innan bebis kommer. Jag vill ordna för skötbordet bland annat och fixa med förvaring.

Skulle vilja hitta en babysitter, det verkar så trevligt att ha och att många bebisar gillar att sitta i dem. Och åh, vet ni vad som skulle vara så fint? En sänghimmel!

Den här är så fin! Sänghimmel sebra dusty rose från miniroom.se. Det finns också en som heter Ljus puder. Också superfin! Det blir så himla ombonat och mysigt med sänghimmel tycker jag.
#1 - -

Ringer imorgon!❤

Liknande inlägg

Till top