Mammaledig

Bebis, Bf 2017, Utbildning/jobb / Permalink / 0

Ja, nu är jag mammaledig. Eller egentligen inte än, men i fredags jobbade jag sista dagen innan ankomst. Det känns så fruktansvärt skönt så det går knappt att beskriva.Jag fick detta som tack av mina närmsta kollegor. Så fint! 


I fredags kväll firade vi min mor och åt middag tillsammans. Igår gick vi upp rätt tidigt och sen sov jag från och till hela förmiddagen. Magnus tror att jag är mer utmattad än jag själv trott. Att jag liksom bara tuffat på av envishet men att det visar sig nu hur trött jag är. 

På kvällen igår var jag och Anna hos Moa och blev bjudna på drinkar. Detta var en mangolada. En pina colada ungefär fast med apelsin och mango. Mycket god måste jag säga. Pina colada har jag inte druckit sedan jag var i karibien. Den drinken var så fruktansvärt stark att det räckte med tre drinkar den kvällen för att jag skulle kräkas hela dagen efter sen. (Även genom näsan ska jag tillägga. Haha!) Det var ett annat liv. De gör visst väldigt starka drinkar på Dominikanska republiken. Det var ingen risk för en sådan utgång igår då det givetvis var alkoholfria drinkar. Gott var det i alla fall! 


Idag har vi varit på Iittala outlet, slängt skräp på tippen, ätit glass samt handlat och hämtat ut en Libero startbox på Ica Maxi. Det räckte för att jag nu ligger i sängen redo att däcka en stund. Så det tänker jag göra nu!Liknande inlägg

Till top