Stunder av lycka

Babyinspo, Familj & vänner, Inredning / Bebis, Farmor, Fika, Garderobsknoppar, Inredning, Kornisch, Kornischglid, Lycka, Princess, Skötbord, Stunder av lycka, Väggförvaring, Åhléns / Permalink / 1

Mamma, Sofie och jag fikade på Princess igår. Älskar stället, men gud vad de behöver renovera, det är rätt sunkigt! Det är dock fint att tänka på farmor när vi är där (mamma tror att hon jobbade där i 30 år) och påminnas om mintkyssar som hon ofta hade hemma och som de säljer där. Nu har de gjort så fint påskgodis, jag ville bara köpa allt.


När vi flyttade in i lägenheten satt en kornisch i vardagsrummet, en gardinlist kan man säga, och vi valde att behålla den. Dock finns det inte så många krokar/kornishglid att sätta upp gardiner i, så igår beställde jag 20 stycken på Hemtex som kommer under nästa vecka. Så skönt att ha det gjort och jag hittade även garderobsknoppar till sovrummet på Åhléns samt en väggförvaring i tyg att ha ovanför skötbädden i badrummet. Lycka! 

Ytterligare lycka ifrån igår: att sätta in en klaffstol i duschen och sitta ner och duscha. Så himla gudomligt skönt! Jag satt så länge att jag blev skrynklig. Värken i kroppen mildrades. Att sedan få en isklamp av Magnus att kyla ner händerna med vid sängdags = också gudomligt! Plus att i natt vid tretiden somna och inte vakna förrän sju = tacksam så in i märgen! Många bäckar små av lycka alltså. 

#1 - - Stina:

Vad fina knoppar! Och vad bra det blev i badrummet 👌🏻

Svar: Tack kära!
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top