Utmaning

Bebis, Bf 2017 / Permalink / 0

Natten var en utmaning för en höggravid kvinna. Skulle vara fastande till blodprovet imorse. Det gick bra men jag var bra hungrig och törstig. Blodprovet tog jag förresten för att kolla gallvärdet (tror jag) som har med levern att göra då jag har klåda under fötterna bland annat. Jag har gjort ett sådant prov förut och det var normalt. Det är bara en säkerhetsåtgärd så att vi har koll på levern eftersom den inte får samma plats längre.


Sedan var utmaning nummer två i natt att hålla mig från att kissa fyra timmar innan uppstigning då jag skulle ta urinodling. Vet ni hur jobbigt det är. Vid 05 grät jag för att jag var så kissnödig. Efter 3,5 timme utan att gå på toaletten gav jag upp och gick ändå. Det gjorde inget sa sköterskan imorse så det var ju skönt. Hon var för övrigt jättegullig. Hon tyckte att magen var så fin men konstaterade också att jag inte ser så gravid ut i övrigt. Det var fint tyckte jag ❤ 

Nu har jag ätit frukost och vilat lite. Ska snart bege mig till ultraljudet. Hoppas bebisen växer i normal takt, annars vet jag inte hur åtgärderna ser ut om det kanske bara är så att vi får se till att jag inte går över tiden och måste föda ut en jättebebis. Har dock läst om fler i min situation som legat över sf-kurvan men fått normalstora bebisar.

Liknande inlägg

Till top