Idun & jag mot världen

Drömmar och mål, Livet, Om mig / Min ring, Rosa turmalin, bröllop, diamantslipning, empowerment, förlovning, girl power, grl pwr, guld, idun, rosa, turmalin, världen / Permalink / 2

Vi hade pratat om att gifta oss. Det var en ganska stor dröm för mig att få göra det med mannen i mitt liv. Dels tyckte jag det kändes tryggt och praktiskt när vi skulle äga lägenhet tillsammans och nu när vi fick barn blev det ytterligare en viktig del för mig med den tryggheten och alla juridiska aspekter. Men sen, som ni vet, bor det också en supermega stor romantiker inom mig som ville gifta sig av romantiska skäl. Givetvis. Oj oj. Stor dröm om en vacker plats och ett intimt bröllop med en kul fest. 


Nu vet vi alla hur det gick med den drömmen. Pang bom, hej då, död. 

Men, vi har faktiskt varit förlovade och jag hade en guldring som jag tyckte så mycket om. Vad skulle jag göra med den nu? Jag ville ju kunna använda den. Men den påminde liksom om krossade drömmar och kanske framför allt om ett krossat hjärta. Skulle den bara ligga och skräpa i en låda? Skulle jag ta fram den ibland och titta på den och minnas det som var och det som aldrig blev? Nej, tack! Det kändes bara sorgligt. 

Så jag gick ner på stan med min guldring och klev in i guldaffären. Idun låg och sov i vagnen. Jag ville sätta en rosa sten på min ring och omvandla den till en ny ring. Min empowerment-ring. Min girl power-ring. 

Sagt och gjort, min ring skickades till guldsmeden som satte dit en rosa turmalin i en fattning av vitt guld. Texten inuti ringen byttes till "Idun 170410". Jag är såå stolt och glad över min fina ring som nu betyder något stort och nytt för mig. Jag tror på mig. Jag tror på framtiden och jag tror på min dotter. Du och jag mot världen, Idun. 


#1 - -

Så himla fin är den! Och jag är stolt över dig också!💗

Svar: ✨💕
Elin Engdahl

#2 - - Therése :

superfin blev den. Du kunde starta eget märke och sälja som girl power ringar. 😁

Svar: Ja kanske det 😍❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top