Rosa turmalin

Om mig / Rosa turmalin, guldring, hopp, kärlek, mod, ring, rosa, styrka, turmalin, ädelsten / Permalink / 1

Jag gjorde lite research innan jag valde färg på den sten som skulle sättas på ringen. Jag tror inte att någon annan färg hade blivit lika snygg, men det var även viktigt för mig vad färgen skulle symbolisera. Om rosa står det så här: 


"Rosa representerar och symboliserar omsorg, medkänsla, omtänksamhet, romantik och kärlek. Rosa är också ett tecken på hopp. Det är en positiv färg som inspirerar och skapar varma och tröstande känslor. Färgen rosa ger en känsla av att allt kommer att gå bra, att det kommer att lösa sig."

Jag älskar det, det är den perfekta betydelsen för min ring. Men rosa turmalin, alltså själva ädelstenen, har också den i sig en viktig kraft och betydelse. Det står bland annat så här om den:

"Den för in positivitet, och beskydd till användaren, balanserar och stabiliserar ditt liv och öppnar upp för att se möjligheterna från olika synvinklar. Den är beskyddande och ger dig styrka och mod att fullfölja dina drömmar. Hjälper dig rensa ut destruktiva mönster och energier."

"Rosa turmalin är en kraftfull healing- och hälsosten då den renar blodet från gifter och hjälper dig övervinna sjukdomar samt läker trauman och hjärtesorg."

Allt! Verkligen allt med den här ringen är perfekt och så starkt, effektfullt och unikt. Den har stor betydelse för mig och det kändes viktigt för mig att ha gjort detta. Texten inuti, min dotters namn och födelsedatum, är pricken över i:et! 

💖

Åh, den blir inte rättvis på mina mobilbilder men jag hoppas kunna få till en bra bild på den någon dag!
#1 - -

Fantastiskt! Den är så fin!💗

Svar: Tack Anette 💕✨
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top