Mål och planer 2018

Drömmar och mål / ed sheeran, elin, ensamstående, gott nytt år, idun, mamma, mål, nyår, nyårsafton, nyårslöfte, springa / Permalink / 1
2018, året då jag fyller 30. Jag ska bli Elin 3.0.

Jag har mycket att se fram emot och jag tror att "the best is yet to come." Jag ska göra saker för mig och utvecklas. Några mål jag har är att:
Jag ska ha roligt. 
Jag ska se min lilla bebis fylla ett år, ta sina första steg, höra henne säga mer än dadada och mamama. 
Jag ska springa mitt första lopp ever i maj (5 km). 
Jag ska gå på Ed Sheeran i Göteborg i sommar! 
Jag ska börja gå i samtalsterapi. 
Jag ska gå på Al Pitcher. 
Jag ska åka på weekends och spendera tid med vänner! 
Jag ska vara en så bra mamma som möjligt!

Listan kan göras lång och jag ska fylla på med saker att se fram emot! Nästa fredag ska jag till Norrköping och äta födelsedagsmiddag (Marie fyller 31) på Pinchos. Helgen efter det ska jag på fest! Två veckor efter det ska jag och Moa på Al Pitcher. Jag börjar året med många saker att se fram emot och jag älskar det! 

Mitt främsta nyårslöfte är att jag ska försöka vara snällare mot mig själv. Jag ska andas och försöka ge så mycket kärlek och omtanke till min omgivning som möjligt! 

Har du några roliga planer och nyårslöften? 

(null)

Gott Nytt År från mig och Idun! ❤️

Det bästa med 2017

Bebis, Bf 2017, Livet / 2017, 2018, bebis, bästa, ensamstående, familj, livet, mamma, vänner / Permalink / 1
Det bästa med 2017 var givetvis Idun. Jag har lärt mig så otroligt mycket tack vare henne och jag har fått större perspektiv på livet. Det är lättare att se vad som är viktigt och fokusera på det nu.

Jag tror ändå att jag tar mig igenom det svåra i separationen mycket bättre på grund av henne. Hon är allt. Och jag är positiv om framtiden. Jag känner hopp. Jag känner glädje. Jag är ändå pepp på livet och tror att det kommer bli så jäkla bra! 

Igår pratade jag med en terapeut från samtalsteamet via vårdcentralen på telefonen. Jag ska få komma och prata och bearbeta men hon sa att jag inte ligger i någon som helst riskzon för att hamna i en depression så som jag resonerar och pratar kring allt. Och jag känner mig inte deprimerad så det är jätteskönt att även ha fått det bekräftat från en professionell person. Det känns skönt att jag tar tag i känslorna på ett djupare plan. Jag vill inte trycka undan så att det en dag svämmar över då jag vet att det alltid kommer ifatt en i alla fall. 2018 kommer bli lättare, det ska jag se till! 

(null)

(null)

Det bästa på året var sommaren med familjen. Korsord på balkongen. Hänget med vännerna. Promenaderna. Samtalen. Jag vill tacka alla nära och kära i min omgivning. Ni betyder enormt mycket för mig! Utan er hade jag aldrig mått så pass bra som jag ändå gör. Jag älskar er och är er evigt tacksam! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Snart är det här året över

Bebis, Bf 2017, Livet, Om mig / 2017, 2018, baby, bebis, bf2017, elin&idun, elinochidun, ensam, ensamstående, idun, mamma / Permalink / 2
Det låter så knäppt, men jag längtar!!

Det är som ett sug i magen. Ett pirr! Snart kan jag lägga det här tuffa året bakom mig. Och jag vet att det ligger enormt många prövningar och jobbiga stunder framför mig, men det ska bli skönt att lämna 2017 i det förflutna och bara blicka framåt. 

2017 har varit mitt livs jobbigaste och bästa år i livet. Jag bär på en tyngd över det här året när jag ser tillbaka på det och det är tråkigt. Det ska inte få överskugga mitt fina barn, det får det bara inte. Jag har några "första" saker att uppleva kvar, men årsskiftet känns ändå som en markering. Jag har överlevt! Jag lever! Jag har världens finaste baby i mitt liv. Jag är en mamma och jag klarar det. Nu ska jag se framåt! 

(null)

(null)

Du och jag min fina älskling! ❤️

2018, nu jävlar! 
Till top