Ångesten kommer krypandes

Bebis, Bf 2017, Livet / bebis, ensam, ensamstående, familj, familjen, familjer, fira, jul, julklappar, musikaler, nyår, påtagligt, tillsammans, ångest / Permalink / 0
Verkligheten börjar bli påtaglig. Antagligen för att det snart är jul och nyår. 

Jag minns så himla tydligt den här tiden förra året. Det känns som det bara är någon månad sedan som vi bytte julklappar på vardagsrumsgolvet och som jag hade på mig min t-shirt med en stor julgranskula. På min kula. Båda hade köpt musikalbiljetter till varandra, till olika musikaler, på olika dagar men samma helg. Så synkade. 

Snart är det familjetillställningar men utan varandra. På olika håll med vår dotter. Men inte tillsammans. Det känns helt sjukt. 

Jag har sagt det förr, men jag är helt slut. Och jag har så mycket att göra egentligen. Men idag känner jag mig tröttare än vanligt. Helt slut. 

Jag ska slå in paket, duscha av mig och eventuellt handla medan lilla I är med sin pappa. Och om jag hinner sova lite. Eller om jag ska prioritera det idag, att sova lite. Det jag skulle handla var ingredienser att göra rocky road men det kan jag göra i veckan. 

(null)

Jul hos min bror förra året. 

Liknande inlägg

Till top