Everyday I’m strugglin’

Bebis, Livet / bebis, ensam, ensamstående, fas, gallskrik, klängig, mamma, åtta månader / Permalink / 3
Istället för "everyday I’m shufflin’" nuförtin... 

Imorse var Idun med min mamma medan jag var hos frisören och som ett resultat av det, med tanke på den fas hon är i, fick jag INTE sätta ifrån mig henne när jag kom hem. Hänga tvätten - NEJ mamma. Byta lakan i sängen - NEJ mamma. Gå på toa - NEJ mamma. BARA bära Idun! Jag blev T O K I G! Så medan jag hängde tvätten trodde väl grannarna att jag misshandlade ungen. Nej då, hon låg bara gallskrikandes bredvid mig...

Jag gick hem till mamma och pappa bara för att bryta fasonerna. Vi har ätit hjort och hasselbackspotatis här ikväll! Lyxigt! Och chokladpudding till efterrätt. Jag är så glad att jag har dem nära. Mamma har badat Idun och snart är det dags för På spåret.

(null)

(null)

Fräscht, nyklippt hår!

(null)

En glad badplutt!
#1 - - Madde:

Vilken hjälte du är! Tips är bärsele eller bärsjal om det kan funka? Så får du två fria händer samtidigt som hon får närhet. Hejja dig!

Svar: Tack snälla! Ja, jag funderade på det igår men hon är rätt tung... men jag ska nog prova nästa gång i alla fall. 😁
Elin Engdahl

#2 - -

💖😚

Svar: ❤️😘
Elin Engdahl

#3 - - Matilda Lindström :

Det är kämpigt med små, och att göra det själv kommer göra dig till en superhjälte. Bärsjal räddar min vardag, min yngsta har väldigt distinkta faser och är en kängruunge av rang. Vi kör också separationsfas just nu. Bär på ryggen om det blir för tungt fram. Tipsar om appen "the wonder weeks" där man kan följa sitt barns olika utvecklingsfaser. Förresten har jag har en sjal som kan få semestra hos dig en tid om du vill testa om det är något för dig?

Svar: Åh tack för tipset! Jag ska testa min bärsele jag har först tänker jag men jag har inte gillat det jättemycket tidigare och tycker heller inte att Idun verkar gillar det.. 🧐 det är säkert olika från barn till barn.
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top