Easy breezy weekend

Familj & vänner, Semester & helger / Permalink / 0

Det har varit mycket återhämtning den här helgen. Jag har passat på att sova så mycket som möjligt. Efter frukost och efter lunch. Ett intensivt slut på jobbveckan och så höggravid på det tar på krafterna. Men vilken fin helg det har varit. 


Åh och jag har ju träffat lilla Levi för första gången i veckan. Så go och söt! Det känns overkligt att vi snart har en egen liten plutt hos oss. 

I fredags skrattade jag så himla mycket, tror inte jag skrattat så mycket på flera år. Det blir mycket tokigheter när vi träffar kusinerna! Älskar att skratta okontrollerat och det bara får ösa ur en. Som terapi för själen.

Igår firade vi Joel som fyllt åtta år. Vi åt grillat och det bjöds på största prinsesstårtan till efterrätt. Mysig helg helt enkelt! 

Idag har Magnus och jag tagit det lugnt, kollat på film imorse och haft det skönt. Snart kommer hans mamma och hennes man förbi på fika. 


Födelsedagsbarnet väntar på att få sig en tårtbit.
Vi fick den här boken av min kreativa syster. Det är en loggbok över bebisens första år.
Exempel från insidan. Jag har velat köpa en sådan bok, men nu har vi fått en desto finare, home made. Min mamma förde sådana böcker för oss syskon och det är roligt att titta i då och då.

Liknande inlägg

Till top