Gränsö spa

Semester & helger / Permalink / 0

Är det inte lite konstigt hur man kan känna sig helt slut efter att ha slappnat av på spa? Somnade i bilen nu på vägen hem. Skulle kunna sova hela eftermiddagen.


Det var en riktigt skön massagestund igår. De här gravidmassagerna är avslappnande och sköna men det är inget extra tryck i dem. Det hade inte varit dumt med lite extra i nacken alltså. Massören använde mycket olja på min torra kropp (det var gudomligt) och jag trodde att det var någon varm olja hon använde, men det visade sig att hon bara hade varma händer. Värmen från händerna gjorde mig så sjukt avslappnad. Jag slumrade till och med. Hon var nog gjord för att heala andra med sin massage. De andra hade henne också och var väldigt nöjda. De såg helt mosiga ut när de kom tillbaka från behandlingen.

Vi fick välkomstdrink bestående av cava och alkoholfri cava till mig. Den var riktigt god. Vi bubblade, simmade några längder, bastade och hade det skönt. På kvällen avnjöt vi trerätters middag. Jag valde handskalade räkor till förrätt, älg till huvudrätt och en citrondessert till efterrätt. Väldigt bra mat. Huvudrätten kom in under ett sådant där silverlock. (Någon som vet vad det kallas?) Kändes väldigt fancy.  

Vi bodde i så kallade bungalows. Små stugor helt enkelt. Det var mysigt. På rummet fanns geléhallon i en påse med hjärta på. Det är ju alla hjärtans dag på tisdag. Jag hade inte tänkt på det. Men det var ju ett fint sätt att fira det på den här helgen kan man ju säga. 

Frukostbuffén innehöll mycket bra saker; smoothies, våfflor, gott bröd och så vidare. Allt som allt var den en toppenhelg som får högt betyg! Fyra av fem tapas! 

Liknande inlägg

Till top