Oh I'm a mess right now

Bebis, Bf 2017, Familj & vänner, Semester & helger / Permalink / 3

Jag känner mig som ett vrak. Min vecka/helg har sett ut så här:


• Inledningsvis börjar veckan med en mindre magsjuka av något slag.

• Känner mig kry på tisdagen. Jag möblerar om hemma och boar inför bebisen.

• Jag är tillbaka på jobbet på onsdagen, jobbar 7.15-16.30 som vanligt. 

• Jag hinner jobba på torsdagen i cirka två timmar innan jag får som ett slags synbortfall/det känns som jag blivit bländad och ser ingenting. En kollega kollar mitt blodtryck och säger att jag ska ringa 1177. Sagt och gjort och jag skickas till förlossningen. En annan kollega kör mig dit i rullstol då de inte vågar att jag ska gå dit för risk för att ramla ihop. 

Synen har återvänt och jag känner mig mest skakig. Ringer Magnus och säger att nu är jag på väg till förlossningen. Jag bara garvar, för det låter som att det är dags och det är det ju inte. På förlossningavdelningen tar vi prover och håller uppsikt på bebisen. Allt verkar perfekt. Frågor om migrän, blodsockerfall och så vidare kommer på tal. Vi vet inte mer än att jag behövde vila. Sagt och gjort, jag åker hem efter lunchen. Äter choklad och somnar.

• Fredagen är jag hemma och tar det lugnt, tar tag i föräldrapenning och csn-kostnader. Känner en sten släppa från mina axlar. Jag går hem till mamma och äter lunch. Träffar min moster och fyra av mina syskonbarn. Är hemma själv på kvällen och äter fryspizza samt testar Ben and Jerrys One sweet world. Gudomligt god! En ny favvo! Spelar på spåret och (here comes skryt) tar Bratislava på 10 poäng!! Mäkta stolt.

Magnus är iväg med kompisar och jag surar på honom av olika anledningar men tycker ändå det är skönt att få vara hemma själv. 

• På lördagen vaknar vi tidigt, äter frukost och tar oss till stan. Köper krokar till hallen och födelsedagspresenter. Jag är så trött. Jag får knappt något gjort. Magnus sätter upp krokarna, sänglampor och skruvar ihop spjälsängen. Spjälsängens alla tillbehör luktar unket och jag blir förbannad. Jag blir återigen sur på Magnus men tycker samtidigt att han är bäst. Inte nog med det han satt ihop under dagen, han har dessutom städat hela lägenheten och låtit mig vila. Jag är ändå lite sur.

Kl 18 hämtar Linnea mig och Stina och vi åker för att köpa mat på stan. De ska beställa sushi och jag ska testa Subway, som givetvis är stängt. Jag blir hangry. Stina hjälper en man som däckat i galleria Axet. Hon är snäll och väntar tills polisen kommer och tar hand om herrn. Vi går till Ica och köper godis och chips. En alkis vill snacka med oss. Linnea och jag tittar på varandra och bara nej tack! Magnus och jag beställer pizza och falafel eftersom vi åt sushi tidigare i veckan. 

Vi äter middag och tittar på mello, snackar om livet och har det bra! En riktigt fin kväll. 

• Söndagen är här. Vi äter frukost och jag surar igen. Men jag har målat naglarna och ska strax bli bjuden på lunch hos Moa. Livet är bra fint. 

Behöver jag nämna att jag har 1000000 hormoner i kroppen och börjar känna mig nervös/exalterad över den stundande framtiden. Jag säger som Ed Sheeran sjunger: Oh I'm a mess right now.

Jag älskar ju den där drummeln. Tack för mig, hej! 

#1 - - Anonym:

Tvätta tillbehören till sängen!🖐

Svar: Ja vi har tvättat dem men de luktar ändå. Blev dock bättre efter lite ättika och vanish. Däremot luktar själva spjälsängen också. Vet inte hur vi ska få bort det 😴
Elin Engdahl

#2 - - Anonym:

Vill inte vara anonym😁Är din svärmor här! Hur gör man?😎

Svar: Du ska kunna fylla i ditt namn när du kommenterar 😉❤
Elin Engdahl

#3 - - Anonym:

Ni är så gulliga!💟

Liknande inlägg

Till top