Sportlovsvecka och adrenalinpåslag

Livet / Permalink / 0

Nu har jag varit tyst i några dagar här på bloggen. Den här veckan har varit mycket lugnare än en vanlig arbetsvecka i och med sportlovet och det har varit så behövligt! Tisdagen var lite hektisk framåt slutet bara och dagen idag slutade väldigt chockartat med adrenalinpåslag. 


Jag vill inte berätta så mycket om det här mer än att en person fick ett hjärtstopp mitt framför mig. Det var riktigt otäckt allt som hände och jag rusade direkt till personen och tillkallade hjälp. Jag känner att var det någonstans det skulle hända så var det där på sjukhuset där läkare och vårdpersonal fanns snabbt på plats. Jag tänker mycket på händelsen och på den här personen som jag sekunderna innan stod och skojade med. Herregud vad livet är skört! 

Mitt adrenalinpåslag var enormt. Bebisen kickade i magen som en tok efter allt det här. Jag är rädd att den också blev uppstressad. Efteråt försökte jag varva ner men jag hade nog väldigt ytlig andning. Jag bet ihop under hela tiden för att inte gripas av panik. Jag ville hjälpa till och såg till att lotsa andra dit de skulle utan att gå dit där personen föll ihop. Det sista jag såg och hörde var att personen fortfarande levde och jag hoppas innerligt att läget har stabiliserats. 

Jag skulle ha bakat ikväll och förberett inför middag imorgon med mina systrar, min mor, mina kusiner och deras mamma, men det har jag inte orkat med. Jag har sådan huvudvärk så det är inte nådigt. Jag ska försöka att varva ner och lägga mig tidigt ikväll. Duscha och sen läsa en bok. 

Ta hand om er alla människor där ute och kom ihåg vad som är viktigt här i livet. Familjen och vännerna! 


Bjuder på en bild på en del av min tokiga familj, inklusive mig själv i pappas knä. ❤

Liknande inlägg

Till top