Tio veckor kvar...

Babyinspo, Bebis, Bf 2017, Shopping / Permalink / 0

...till min födelsedag!!! Wohoo! Ja, visserligen är det så, men jag syftar naturligtvis egentligen på beräknad ankomst för vår lilla bebis. Tio veckor låter som ingenting ju. 


I helgen har fyra olika personer frågat om det inte är tvillingar jag bär på. Jag blir varken stött eller arg egentligen. Vi blir alla olika stora om våra magar när vi väntar bebisar. En del tycker inte jag ser särskilt stor ut alls medan andra tycker det ser ut som att jag bär på fler bebisar. Själv känner jag mig stor, men det är ju inte så konstigt eftersom jag aldrig varit större. 


Vi har så fina vänner omkring oss som tänker på oss och mini. När vi kom fram till Gränsö hade Martin och Clara köpt presenter i form av kläder till bebisen. Mysiga och sköna kläder. Älskar koftan med dragkedja och luva med små öron. Så gulligt! 


Nu har vi det allra mesta inför bebisens ankomst. Magnus mamma var precis och hämtade en spjälsäng åt oss som jag hittat på blocket med massor av tillbehör som kom till. Madrass, täcken, lakan med mera. Vi är ganska redo trots allt och vi hinner ordna med boande inför ankomst om eventuellt tio veckor.

Liknande inlägg

Till top