Tung tyngre tyngst

Bf 2017, Semester & helger / Permalink / 0

Börjar känna mig rätt tung. På jobbet känner jag mig hyfsat smidig, det är nog egentligen värre när jag är hemma och jag ska utföra sysslor eller resa mig från soffa eller säng. Jag har gått upp cirka ett kilo i månaden sedan graviditetens början och jag är nu i sjunde. De säger att man lägger på sig mer på slutet och nu känns det som att jag växer dagligen. Det spänner som bara den.


Det är en väldigt konstig känsla att känna bebisen röra sig där inne. Nu både syns det och känns väldigt mycket. Det är konstigt men på ett magiskt och fantastiskt sätt. Jag är så tacksam att jag får vara med om det här ❤ 

Jag sov nästintill ingenting i natt så nu är jag så djävulskt trött. Vet ni hur fantastiskt det ska bli med unnsdag/unnshelg? Spa med övernattning, 30-minuters behandling, trerätters och frukost på Gränsö slott med Magnus, Martin och Clara. Ska försöka koppla av och koppla bort. 


Det här längtar jag mycket efter. Sommaren! Sommar med jordgubbar och bubbel. Blommor och grönska. Picknick, sol och ljusa kvällar och morgnar. Och tänka sig, första sommaren också med en liten mini-me/magnus.

Liknande inlägg

Till top