Barnvagn kirrad! 👌🏼

Bebis, Bf 2017, Livet, Shopping / Permalink / 0

Vi skulle ju till Norrköping på söndag för att kolla på barnvagn där, men Stina taggade mig i en likadan vagn fast som fanns här i Nyköping. 


Det är en Emmaljunga Super Viking inköpt för 2,5 år sen. Den har liggdel och sittdel samt myggnät, regnskydd och extra suflett plus att säljaren även gav oss täcke och kudde till liggdelen samt lakan. Så vi fick väldigt mycket för priset och vagnen ser helt sprillans ny ut. Jag måste visa bilder, men har inte hunnit ta några än. Vi har fått väldigt många bra tips till höger och vänster och jag var nog mest inställd på en Kronan efter fina rekommendationer, men nu när valet är gjort och vi hittade denna braiga dealen så känns det inte som det kunde bli bättre.

Vi känner oss supernöjda än så länge. Så roligt och spännande på en och samma gång och så himla skönt.

Till något annat: Det känns som att bebis vuxit flera centimeter bara under natten. Haha! Jag kände den som aldrig förr i natt, så mycket att jag tänkte: men hallå? Möblerar du om där inne eller? Gaah, så himla märklig känsla. Tänk att så här stor är bebis än så länge, inte konstigt att den känns så mycket. Lilla hjärtat! ❤

Liknande inlägg

Till top