Dagens tre sämsta

I huvudet på Elin, Åsikter / Permalink / 0

1. Köparen kom inte...igen. Och jag är för mesig för att säga ifrån, men de får bara en chans till sen blir det inget. Känns så sjukt onödigt att ha väntat in dessa köpare när vi haft typ sju andra intressenter. Måste man vara så lojal mot intressent nummer ett? Är så sjukt arg på sista-minuten inställningarna hela tiden. 


2. Våra jäkla rök-grannar. Jag måste sova med fönster öppet nu eftersom jag är så gravid-varm, men de sitter på balkongen så mycket de bara kan och eftersom det liknar vår ute är det helt perfekt för dem. Mannen har oftast bara en t-shirt på sig... OCH det värsta av allt är ju deras hostande. De hostar under och efter varje cigg. Hur är man funtad då? Funderar på att sätta upp en lapp med ett hjärta på och sluta-röka-info. Snälla lappar verkar gå bäst hem.

Jag satte upp en lapp i trapphuset häromdagen eftersom jag fick nog av trummis-grannen. Hen började nämligen spela sina trummor klockan 22 för några kvällar sen. (Inte första gången.) 


Efter en dag hade det kommit medhåll från flera grannar. En satte på en till lapp och tackade och någon annan hade skrivit till "basisten/musikspelaren" på min lapp. Vissa grannar hör förmodligen mer än vi gör. 


3. Har egentligen ingen tredje punkt. Det skulle vara att jag är så trött att jag nu måste sova innan jag tokdäckar. Ögonen går nästan i kors.

Liknande inlägg

Till top