Hasa diga eebowai

Semester & helger, Shopping / Permalink / 0

Vilken fullspäckad helg! Två musikaler och en snabbvisit på Ikea hann vi med. 


På lördagen åkte vi upp till Stockholm och hem till Malin och Tomas där vi skulle sova senare. Vi tog tunnelbanan till Jamie Olivers Italian och käkade pasta. Eller jag gjorde det i alla fall. Smarri smarr! 

Malin la upp bild på oss! Åt supergod glass till efterrätt också. 


Sen bar det av till Chinateatern och The book of mormon. En så sjukt twistad och satirisk musikal om två mormoner som åker till Uganda för att värva nya medlemmar. Så galet driven till sin spets med de grövsta skämten, men så otroligt charmig och medryckande på samma gång. Det märktes ju att det var skaparna av South park som låg bakom kan man ju lugnt säga. Jag rekommenderar verkligen att se den. Efteråt stod det mormoner utanför teatern och försökte värva folk... undrar om det gick så bra... Haha! 

På väg hem sen halkade jag i en trapp i tunnelbanan. Jag fick tag i räcket och Magnus fick tag i min arm och jag vred kroppen på något sätt så jag inte skulle landa på magen. Idag har jag så jäkla ont i kroppen. Det bara värker, men jag är så otroligt glad att det gick bra. Höll på att sätta andan i halsen.

På söndagen bar det av till Cirkus. Magnus och jag tog bilen ut men fick stanna vid slussen eftersom de bygger om där. Det blev till att ta färjan över för att se Fantomen på operan. Alltså, den är ju helt fantastisk. Så bra framfört och fantastisk orkester. Men jag måste säga att bästa och roligaste denna helg var The book mormon. Den var över förväntan tyckte jag. Fantomen är fantomen, så det går inte att sticka under stol att det var fantastiskt men i kontrast till varandra gav mormon mig störst njutning denna gång. Jag tror man ska se musikaler med mellanrum så man inte jämför upplevelser. 


Länge leve musikaler hörni! 

Efteråt åkte vi på snabbvisit till Ikea och skulle kolla spjälsäng, men vi åkte hem med annat istället. Håller fortfarande uppsikt på blocket om vi hittar någon där. 

Det var en superfin helg och vi var inte hemma förrän 21.30. Det blev sängen direkt! Har varit supertrött idag, men det var det värt! Liknande inlägg

Till top