Laxigt och glassigt

I huvudet på Elin, Semester & helger, Shopping / Permalink / 0

Glassigt med långhelg och så himla välbehövligt. Magnus och jag har mest varit själva hela helgen och fixat i lägenheten, spelat spel, ätit middagar, spanat på barnvagnar och gått promenader. Första helgen på så sjukt länge som vi inte har något inplanerat och då och då tänkte vi men borde vi inte hitta på något med några vänner?


Men det har känts helt perfekt med en oplanerad helg.

Nu håller Magnus på och lagar chili/lime lax. Det ska bli så gott. 

Angående barnvagnar... Fy tusan vilken djungel det är. Tänk att skaffa barn nuförtiden är så fruktansvärt kostsamt. En barnvagn är som en dyr märkesväska man visar upp. Fast med viktigare funktion förstås men ni förstår vad jag menar. Vagnar kostar allt från ca 7-10.000 eller mer beroende på märke och modell. Jag såg en som hade köpt sin vagn för 12.000 för hon hade lagt till en massa krimskrams som exempelvis mugghållare. I vilket fall är det jättesvårt tycker jag. Finns så mycket fint, och såklart vill man att ens barn ska få fin och fräsch barnvagn! Vi har skrivit på en annons på blocket på en vagn från 2015. Den ser superfräsch ut och vi ska förmodligen köpa den om skicket stämmer överrens med beskrivningen. Liggdelen är, som för de flesta, endast använd ca fem månader. Hur sliten hinner vagnen bli på den tiden liksom? Den vi ska kolla på säljs nu för 4000 kronor. Håller tummarna för att den är lika fin som på bild.

Vi kollar främst på vagnar från Kronan, Emmaljunga och Britax. Vi får återkomma med vad det blir i slutänden. 


Barnvagnssökarna! Jag har lånat en vinterjacka av min pappa då jag inte kan stänga min längre. Jag ser ut som Mårran. Jackan är förstås alldeles för stor, speciellt över axlarna. 

Liknande inlägg

Till top