Saker jag ser fram emot

Drömmar och mål, Livet, Semester & helger / Permalink / 0

• Nästa veckas musikalhelg! Magnus och jag har ju köpt biljetter till varandra i julklapp till varsina musikaler. Helt ovetandes om varandras. Och bådas infaller på samma helg, men på olika dagar som tur är. Vad är oddsen? Så på lördag blir det The Book of Mormon, en musikal skriven av skaparna till South park och med musik av samma personer som gjort musiken till Frost. Vi ska se den tillsammans med Malin och Tomas och innan dess ska vi äta middag på Jamie Olivers restaurang. 


På söndag blir det klassikern Fantomen på operan. Vi såg den när vi var i New York. Det ska bli otroligt spännande att se den igen! 

• Februaris spa-helg med Martin och Clara. Fy vad det ska bli skönt och gott. Vi ska till Gränsö slott, bo i bungalow, avnjuta trerätters och slottsfrukost samt få 30-minuters behandling. Hur najs? Snacka om unnshelg! 

• Våren. Jag längtar så otroligt mycket efter våren. Men eftersom jag nu i vecka 27 känner mig som en klumpeduns är jag lite orolig för att bli större och otympligare. En dag i taget ska jag ta, en dag i taget...Tulpaner i mängder från i våras när vi åkte nästan hela familjen till Tallinn. 

Liknande inlägg

Till top