30-årspresent

I huvudet på Elin, Om mig, Åsikter / 30 år, 30-årspresent, Ed Sheeran, Elin, Elin 3.0, cykel / Permalink / 0

Nästa år blir jag Elin 3.0. På riktigt alltså. Jag tänker att det enda jag kan göra mitt i allt kaos är att ta hand om mig själv (och Idun givetvis) och att nu strävar jag mot att bli Elin 3.0. Jag tycker faktiskt man kan se det så hela tiden. Som att det finns en ny uppdatering att installera år efter år. Att utveckla jaget, sig själv, det är inget som tar slut i min värld. Jag kommer inte vakna en dag och magiskt vara den person jag alltid velat vara och sen stanna där. Jag kommer utvecklas hela tiden och bli mitt bästa jag dag för dag. Matthew McConaughey sa det bra i ett tal han höll när han vann en Oscar. Han sa att hans hjälte i livet är han själv om tio år framåt. När han nådde den åldern, tio år framåt, var hans hjälte han själv om tio år igen. Ouppnåeligt kanske man kan tänka. Men för mig handlar det om ständig förbättring. Inte att aldrig känna sig nöjd, men att fortsätta sträva efter att vara sin egen hjälte och sitt bästa jag. Jag vill må bra i mig själv och vara bra för mig själv.


Nästa år blir jag alltså 30 år ung. Elin 3.0 är in process. Jag vet redan två saker jag önskar mig i födelsedagspresent till dess. Två superbraiga saker. Först och främst en cykel. Skulle vara najs att ha en bra som jag kan ha barnstol på baktill. Och så att få gå på Ed Sheeran som kommer till Sverige nästa år! Chockerande att jag vill gå på det va? Bra presenter om jag får säga det själv! Hihi.

Nej men om vi skulle ta och komma igång med dagen lite kanske. Det är en regnig dag idag, men häromdagen var det så här fint när jag var ute och gick i koloniområdet.

Liknande inlägg

Till top