Little Willie John

Bebis, I huvudet på Elin, Livet, Om mig / Skutt, Styrka, bebis, ensamstående mamma, hopp, idun, little willie john, mamma, mammaliv, peter lemarc / Permalink / 2

"Sjung för min själ, som ett långsamt farväl." Jag älskar Peter LeMarc. Ibland tänker jag för mig själv, lite konstigt kanske, att han är en svensk, äldre version av Ed Sheeran. Haha. Ja, han kan i alla fall skriva musik.


Dagens låttips är Little Wille John med Peter LeMarc.

Jag har ont i magen. Lite konstant. Jag tänker knappt på det men jag kan stanna upp och komma på att jag har ont i magen hela tiden. Precis så där som när man är stressad, ska hålla tal eller är nervös. Det känns som att det är hjärtesorgen som gör sig påmind. Att det inte blev som det var tänkt, att vi upplevde relationen så olika, att jag i framtiden inte kommer att vara med min dotter varje dag. Jag oroar mig i förväg för kommande smärtor. 

Avundsjuka, missunnsamhet, ensamhet. Alla de där sakerna som jag är rädd för att känna. Framtiden. En vän sa till mig Jag oroar mig för dig, blir stressad för din skull.
Okej, tänkte jag, bra! Då kan du få oroa dig för min framtid åt mig. För jag är inte orolig att allt kommer lösa sig. Däremot när jag stannar upp och tänker och funderar så känner jag magvärken. Att det ska slå mig en dag. Allt det där som jag inte vill känna. 

Ser jag det utifrån blir jag stressad. Jag är ensamstående och arbetslös. Herregud. Men jag känner inte så. För även om det är faktum att jag är arbetslös så vet jag att det finns jobb där ute, jag sitter aldrig sysslolös och har inte gjort mer än någon månad åt gången. På något vis så har jag alltid tagit mig genom livskriser på magiska sätt. Alltid starkare och alltid med nya upptåg. Sådan är jag. Jag vågar och jag chansar. Livet har inte alltid varit snällt mot mig, men jag är en passionerad själ som alltid tar mig vidare. Den här gången blir inget undantag. Jag har ont i magen och jag saknar. Men det ordnar sig, det vet jag. 

Du och jag skrutt!
#1 - -

Starka Elin! Jag är säker på att det ordnar sig!💞

Svar: ❤️
Elin Engdahl

#2 - -

Starka Elin! Jag är säker på att det ordnar sig!💞

Liknande inlägg

Till top