Stronger (What doesn't kill you)

Familj & vänner, Mat/Recept / ed sheeran, hunger, lasagne, matlådor, tacksamhet, Ångest / Permalink / 2

Den låten med Kelly Clarkson är typ mitt anthem just nu. 


Jag försöker peppa mig själv varje dag och tänka positiva tankar och vad jag är tacksam för. Men just nu måste jag bara skriva av mig eftersom ångesten satt sina klor i bröstet och vägrar släppa taget. 

Vi fixar med allt det praktiska kring boende och flytt. Han ska hämta alla sina saker och vi ska dela upp saker. När vi väl pratar om allt praktiskt flyter det på rätt bra. Jag känner som att ångesten kommer som ett efterskalv i vad som faktiskt pågår. När vi haft "dagens kontakt" och jag och Idun är ensamma igen, då begriper jag inte nånting. Jag förstår ingenting. Alls. 

Hur kan man bara? Varför? 

Jag blir så ledsen. 

Så nu ska jag fokusera på positivt och lämna saknaden till en annan dag igen. Jag har så mycket att se fram emot. Tänk om jag skulle bli hundra år, då har jag liksom 71 år kvar att leva och att fylla dagarna med goa grejer. Tillexempel...*trumvirvel* ATT JAG SKA PÅ ED SHEERAN NÄSTA ÅR PÅ ULLEVI. Moa avslöjade igår efter att ha läst min blogg. Först skrev hon att hon var en dålig vän som inte läser min blogg, sen skrev hon: "men jag är rätt nöjd ändå!" Jag bara eeeh okej. Sen avslöjade hon och skickade den här bilden:

Jag har ju skrivit att jag vill se Ed på bloggen så Moa var skapligt nöjd att hon hade kirrat den biffen utan att ha läst det här på bloggen. Bättre vän får man leta år och dar efter.


Oh my god oh my god oh my god.

Vet ni vad mer den här gullnosen gav mig igår? Alltså jag är så himla bortskämd. Moa och hennes Robin hade lagat lasagne åt mig och lagt sex stycken portioner i matlådor. Bara att ha i frysen och värma på när jag blir hungrig. Äe, jag ryser så fina människor!! ❤️ Tacksam är bara förnamnet!

#1 - - Andrea:

Styrkekramar!!!

Svar: Tack snälla!
Elin Engdahl

#2 - -

Så ledsen för er skull. 💗

Svar: ❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top